Ονειρεύτηκες ποτέ να σερφάρεις πάνω σε νταλίκες;

Έρχεται το Clustertruck, ένα… truck-surfing action game

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Έρχεται το Clustertruck, ένα… truck-surfing action game 

maxresdefault

Ο τρόπος που περιέγραψαν οι developers το Clustertruck, δηλαδή ως «ένα παράλογο παιχνίδι δράσης στο οποίο σκοπός του παίκτη είναι να πάει από ένα σημείο Α σε ένα σημείο Β σερφάροντας πάνω σε μια συνοδεία από νταλίκες, των οποίων οι οδηγοί μάλλον πρώτη φορά οδηγούν ένα οποιοδήποτε όχημα» καλύπτει πλήρως την απάντηση στην ερώτηση του περί τίνος πρόκειται το παιχνίδι αυτό.

Το Clustertruck λοιπόν είχε ανακοινωθεί στις αρχές του έτους, μαζί με την ημερομηνία κυκλοφορίας του, που είχε οριστεί για τον Απρίλιο του 2016, η οποία ημερομηνία όμως δεν επιτεύχθηκε. Αντ’αυτού ο publisher του παιχνιδιού, TinyBuild, ανακοίνωσε πως η τελική ημερομηνία κυκλοφορίας του Clustertruck θα είναι στις 27 Σεπτεμβρίου. Επίσης, ανακοινώθηκε, πως το παιχνίδι αρχικά θα βγει έχοντας 80 διαφορετικά επίπεδα με μεγάλες διαφορές, καθώς επίσης θα έχει και ένα level editor, το οποίο θα έχει πλήρη υποστήριξη Steam Workshop, και όλα αυτά έχοντας ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος. Στο νέο gameplay trailer παρακάτω, μπορούμε να δούμε πόσο χαοτικό είναι το gameplay του Clustertruck, πράγμα βέβαια θεμιτό, καθώς η LandFall games, developer του παιχνιδιού, είχε δηλώσει εξαρχής πως αυτός θα ήταν ο στόχος τους.

Οι developers πιστεύουν πως, η σεβαστή ποσότητα επιπέδων που θα έχει το Clustertruck στην κυκλοφορία του σε συνδυασμό με τα αμέτρητα καινούργια που μπορεί να δημιουργήσει η κοινότητα του steam μέσα από το level editor, θα βοηθήσουν στην επιτυχία του παιχνιδιού. Υπενθυμίζουμε πως το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 27 Σεπτεμβρίου στην τιμή των 12$ USD καθώς και με ένα μικρό pre-order bonus για όσους το αποκτήσουν νωρίτερα, το οποίο θα ανακοινωθεί την επόμενη βδομάδα. Ελπίζουμε λοιπόν το σέρφινγκ πάνω σε νταλίκες να είναι πράγματι όσο διασκεδαστικό ακούγεται, αλλά μέχρι να μπορέσουμε επιτέλους να το δοκιμάσουμε, Game On!