Εκτός ο spyleadeR από την MK

Ο Emiliyan «spyleadeR» Dimitrov φεύγει από την Mortal Kombat Ο αποκλεισμός της ομάδας από το τουρνουά Game Evolution 2016 στη Σόφια της Βουλγαρίας ήταν η αφορμή για την αποχώρηση του παίκτη από την ομάδα. Η πρώην ομάδα του Emiliyan «spyleadeR» Dimitrov, δεν κατάφερε να προκριθεί στη τελευταία μέρα του τουρνουά. Αυτό δημιούργησε εντάσεις ανάμεσα στον ίδιο και στο πρώην συμπαίκτη του Simeon «dream3r» Ganev. O Emiliyan «spyleadeR» Dimitrov σε ανακοίνωση του αναφέρει πως αυτός ο αποκλεισμός ήταν απλώς η κορυφή του παγόβουνου. Εντάσεις ανάμεσα στους δυο παίκτες υπήρχαν εδώ και 1 μήνα, από την νίκη της ομάδας στο ESEA Season 22: […]

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Ο Emiliyan «spyleadeR» Dimitrov φεύγει από την Mortal Kombat

maxresdefault

Ο αποκλεισμός της ομάδας από το τουρνουά Game Evolution 2016 στη Σόφια της Βουλγαρίας ήταν η αφορμή για την αποχώρηση του παίκτη από την ομάδα. Η πρώην ομάδα του Emiliyan «spyleadeR» Dimitrov, δεν κατάφερε να προκριθεί στη τελευταία μέρα του τουρνουά. Αυτό δημιούργησε εντάσεις ανάμεσα στον ίδιο και στο πρώην συμπαίκτη του Simeon «dream3r» Ganev.

O Emiliyan «spyleadeR» Dimitrov σε ανακοίνωση του αναφέρει πως αυτός ο αποκλεισμός ήταν απλώς η κορυφή του παγόβουνου. Εντάσεις ανάμεσα στους δυο παίκτες υπήρχαν εδώ και 1 μήνα, από την νίκη της ομάδας στο ESEA Season 22: Global Premier Challenge.

Ο Βούλγαρος παίκτης ευχήθηκε καλή τύχη στους πρώην συμπαίκτες τους, ενώ αποκάλυψε πως θα κάνει ένα 10ήμερο διάλειμμα από την ενεργό δράση αλλά θα επιστρέψει δριμύτερος με σκοπό να βρει άλλη ομάδα.

Αυτά τα νέα, ήταν ένα γερό χτύπημα για την ομάδα από την Βουλγαρία, η όποια ψάχνει νέο χορηγό μετά την αποχώρηση της από τον οργανισμό της Team Orbit.

Το roster της Mortal Kombat τώρα είναι οι:

  • Viktor «v1c7oR» Dyankov
  • Simeon «dream3r» Ganev
  • Kamen «bubble» Kostadinov
  • Nikolay «nkl» Krustev
Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive