Διακοπή συνεργασίας μεταξύ Deilor και Fnatic

Ο head coach των Fnatic αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ο head coach των Fnatic αποφάσισε πως ήρθε η στιγμή να αποχωρήσει 

Fnatic

Ο Luis «Deilor» Sevilla μετά από συζητήσεις με την διοίκηση της ομάδας πήρε την απόφαση να διακόψει την συνεργασία του. Σε σχετική ανακοίνωση η πρώην ομάδα του τον ευχαρίστησε για όλα όσα προσέφερε αυτά τα δύο χρόνια που βρισκόταν υπό την στέγη του οργανισμού της.

Με τη σειρά του, ο Deilor έδωσε την δική του πλευρά σε αυτό το σοβαρό ζήτημα λέγοντας πως η ομάδα του τον τελευταίο καιρό δυσλειτουργούσε και υπήρχαν προβλήματα τα οποία εκείνος δεν μπορούσε να λύσει. Συνέχισε λέγοντας πως κλίμα στους Fnatic τους τελευταίους μήνες δεν ήταν υγιές και τα αποτελέσματα ήταν ανεπίτρεπτα για ένα roster με τόσα ταλέντα. Έκρινε πως η αποχώρηση του ήταν η σωστή κίνηση για το μέλλον της ομάδας αν θέλει να έχει μια ευκαιρία στα Worlds. Επίσης ευχαρίστησε τον οργανισμό για την δυνατότητα που του έδωσε αλλά δυστυχώς πρέπει να προχωρήσει και αυτός αλλά και η ομάδα.

Η πορεία του στα Esports όμως δεν θα τελειώσει εδώ καθώς πλέον θα δοκιμάσει και σε άλλους τομείς. Οι Fnatic τώρα βρήκαν τον αντικαταστάτη στο πρόσωπο του Nico «NicoThePico» Korsgard.

Περισσότερα νέα για το League of Legends