Η Blizzard παρουσίαζει το World of Warcraft: Legion

Διαβάστε για τα καινούρια γνωρίσματα που έρχονται με το World of Warcraft: Legion

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Διαβάστε για τις νέες περιοχές, τα dungeons, τα bosses, το νέο playable class και χαρακτηριστικά γνωρίσματα που έρχονται με το World of Warcraft: Legion

e6b72588b597421dadbb12e963d69930

Το World of Warcraft: Legion είναι μόνο μερικές εβδομάδες μακριά, έτσι η Blizzard κυκλοφόρησε ένα εκτενές τρέιλερ που κάνει μια προεπισκόπηση, επιδεικνύοντας το καινούριο περιεχόμενο. Ρίξτε μια ματιά για να γνωρίσετε τις νέες περιοχές, τα dungeons, τα bosses, και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που έρχονται, όταν το World of Warcraft: Legion θα ξεκινήσει στο τέλος του μήνα.

Αυτό το βίντεο των 6:39 λεπτών, δίνει μια συνοπτικότερη ματιά σε όλα τα νέα χαρακτηριστικά. Βέβαια, δεν λέει τίποτα για την ιστορία και την υπόθεση που εκτυλίσσεται. Αλλά είναι μάλλον αρκετό για να κεντρίσει το ενδιαφέρον σας αν έχετε απομακρυνθεί από το παιχνίδι εδώ και καιρό.

 

Και μην ξεχνάμε το Early Access στη νέα class Demon Hunter. Οι παίκτες που έχουν προ-παραγγείλει το expansion θα είναι σε θέση να ξεκινήσουν την καινούρια class κάποια στιγμή πριν από τις 17, αν και η εταιρεία αποκάλυψε ότι όλοι οι Illidan θα μπορούν να ξεκινήσουν το level up στις 9 Αυγούστου. Όλοι οι άλλοι που θα πάρουν το expansion στα χέρια τους όταν θα ξεκινήσει στις 30 Αυγούστου, θα πρέπει να περιμένουν μέχρι τότε για να γίνουν ο Illidan στην θέση του Illidan.

Για όσους δεν έχουν ενημερωθεί για την καινούρια class, θα είναι διαθέσιμη μόνο για τις φυλές των Night Elves και Blood Elves, και στηρίζει το σύστημα μάχης στο generating fury για την δημιουργία ειδικών επιθέσεων. Είναι στην κατηγορία leather-wearing που μπορεί είτε να παίζει στην θέση tank (Vengeance) ή να κάνει DPS (HavoC), και βασίζεται στις ικανότητες του class που θα λέγονται metamorphosis και spectral sight.

Με τον ίδιο τρόπο που ξεκίνησαν οι Death Knights σε υψηλό επίπεδο (55) στο Wrath of the Lich King, οι Demon Hunters θα ξεκινήσουν στο επίπεδο 98. Το τρέχον level cap είναι 100, το οποίο θα επιτρέψει στους παίκτες να είναι έτοιμοι πριν ξεκινήσει το expansion, που θα ανεβάσει το level cap στο 110.Για εκείνους που δεν έχουν προ-παραγγείλει, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν το προοίμιο για την εισροή των δαιμόνων με νέες εισβολές που θα συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο του Azeroth. Η Blizzard έχει ένα οδηγό για το τι να αναμένουν οι παίκτες, όταν αρχίζουν οι δαιμονικές επιδρομές.

sVTTbdK

 

Περισσότερα νέα για το World of Warcraft: Legion

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.