Το Terraria: Otherworld ζει ακόμη

Το Terraria: Otherworld παραμένει ζωντανό

Platform
 
Publishers
,  
Developer
 

Το Terraria: Otherworld παραμένει ζωντανό
maxresdefault

Εάν και εσείς πιστέψατε πως το Terraria: Otherworld είχε τελικώς πεθάνει σαν project, συγχωρείστε, διότι δεν είστε οι μόνοι. Η Re-Logic, το studio που μας έφερε το Terraria, αδιαμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα sandbox-survival games όλων των εποχών, αποκάλυψε στις αρχές του 2015, τον ερχομό ενός δευτέρου τίτλου.

Οι developers, πρωτο- περιέγραψαν το Terraria: Otherworld ως μια πιο δομημένη έκδοση του αρχικού παιχνιδιού, με λιγότερα sandbox στοιχεία, αλλά με πολύ μεγαλύτερο περιεχόμενο, το οποίο, όπως ξέρουν όσοι έχουν ασχοληθεί με το Terraria, είναι ήδη τεράστιο. Έχοντας μια δική του ιστορία, στην οποία ο παίκτης καλείτε να επαναφέρει την ομορφιά ενός πλέον κατεστραμμένου κόσμου, το Otherwold θα αποτελεί ένα είδος παράλληλης διάστασης, μέσα στον κόσμο του Terraria, δημιουργώντας έτσι μια σύνδεση με το αρχικό παιχνίδι.

Παρ’όλο που όταν αποκαλύφθηκε οι developers φαινόντουσαν ιδιαίτερα θετικοί για την πορεία του, μετά τον Δεκέμβριο του 2015 έπεσαν σε απόλυτη σιγή, δείχνοντας πως το project μάλλον εν τέλη είχε εγκαταλειφθεί. Τώρα όμως, έξι μήνες αργότερα, οι developers αποφάσισαν να σπάσουν την σιωπή τους, λέγοντας πως όχι μόνο η ανάπτυξη του Terraria: Otherworld συνεχίζεται, άλλα πως προχωράει εξαιρετικά καλά. Ο λόγος που δεν υπήρχαν ενημερώσεις για τόσο καιρό πάνω στην πορεία του ήταν ότι, οι developers κατέληξαν στην απόφαση πως, το νέο τους παιχνίδι δεν ήθελαν απλά να αποτελέσει μια φτηνιάρικη  αναβάθμιση του προηγούμενου Terraria, άλλα να είναι ένας νέος τίτλος που σέβεται τον εαυτό του, για να προσελκύσει ακόμα και gamers που δεν είχαν ασχοληθεί ποτέ με το παιχνίδι αυτό.

Για να το πετύχει αυτό, η Re-Logic, προχώρησε σε μια πλήρη ανακαίνιση του παιχνιδιού, κάνοντας και πολλές αλλαγές στο ίδιο το engine του παιχνιδιού, και θεώρησε ως σωστότερη επιλογή να μην αποκαλύψει τίποτα περί των σχεδίων της, μέχρι που θα ήταν σίγουρη για το πόσο καλά προχωράνε. Μαζί με τα καλά νέα, ήρθαν και τα πρώτα screenshots του παιχνιδιού δείχνοντας την δουλειά που έχουν κάνει μέχρι στιγμής οι developers στο Terraria: Otherworld.

 g98yPkgucnBCBczLun5ke4-650-80  RYeLyMe9a4CxegLePtk2S8-650-80

Παρ’ότι τα νέα για το δεύτερο Terraria είναι πράγματι καλά, φαίνεται πως το παιχνίδι χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά για να πετύχει τον επιθυμητό στόχο. Πράγμα που σημαίνει, όπως δήλωσαν και οι developers, πως θα περάσει ακόμη λίγος καιρός μέχρι να έχουμε μια προσεγγιστική ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να θεωρήσουμε το project νεκρό. Ελπίζουμε λοιπόν σύντομα οι developers να μας τροφοδοτήσουν με περισσότερο υλικό για το Terraria: Otherworld, ίσως με την μορφή κάποιου teaser – trailer, άλλα μέχρι τότε, Game On! 

Περισσότερα νέα για το Terraria