Hearthstone: Μια νύχτα στην Karazhan

Η μαγεία επιστρέφει στην γνωστή ταβέρνα

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η μαγεία επιστρέφει στην γνωστή ταβέρνα

Adv04_HS_OneNightInKarazhan-930x478

Karazhan: Ένα ισχυρό πλέγμα φτιαγμένο από απόκρυφες πηγές ενέργειας, που πρόκειται να γίνει το σημείο εστίασης μιας διαφορετικής κοσμικής δύναμης. Ο μάγος Medivh έχει χρησιμοποιήσει κάθε κομμάτι της μαγείας που έχει στη διάθεσή του για να δημιουργήσει το πιο πλούσιο και εξωφρενικό πάρτυ όλων των εποχών, και το όνομά σας είναι στην λίστα καλεσμένων μαζί με την αφρόκρεμα του Azeroth και ακόμη παρά πέρα! Με ένα τέτοιο εκλεκτό μείγμα από συμμετέχοντες, είναι εγγυημένο ότι αυτό το πάρτυ θα είναι τουλάχιστον φανταστικό. Αλλά, καθώς η μουσική σας παρασέρνει και τα αξιοθέατα σας αφήνουν άφωνους, προσέξτε: μια νύχτα στην Karazhan κάνει ακόμα και τους πιο γενναίους να τρομάξουν. Κρατήστε τις κάρτες σας σφιχτά, την ευστροφία σας καθαρή, και πάνω απ ‘όλα, μείνετε ζωντανοί!

Δείτε τις καινούριες συγκινήσεις που θα ζήσετε στο One Night in Karazhan:

  • Καινούριες κάρτες: Παλέψτε μέσα σε τέσσερα wings γεμάτα από δύσκολα bosses, απροσδόκητες ανατροπές, και μυστικιστικό χάος. Νικήστε τα bosses και κερδίστε τις ολοκαίνουργιες κάρτες τους για τη συλλογή σας!
  • Legendary: Ετοιμαστείτε για πραγματικά εκθαμβωτικές Legendary κάρτες, όπως τον Moroes και πολλές άλλες!
  • Class Challenges: Καθώς το βράδυ προχωρά, θα ξεκλειδώσετε εννέα νέες Class Challenges όπου θα δοκιμάσετε τις ικανότητές σας με εντυπωσιακούς νέους τρόπους. Εάν κερδίσετε θα ξεκλειδώσετε τις ανταμοιβές τους!
  • Νέο Game Board: Όταν ένας Archmage οργανώνει ένα πάρτυ, δεν περιμένεις τίποτα άλλο παρά το καλύτερο. Ετοιμαστείτε να μαγευτείτε από τη μαγεία της Karazhan!
  • Δεν θα βαρεθείτε ποτέ: Ο οικοδεσπότης σας μπορεί να είναι θεματοφύλακας των Tirisfal, ένας πολύ ισχυρός χρήστης μαγείας, και ένας φανταστικός χορευτής, αλλά κανείς δεν είναι τέλειος. Μερικά θέματα μπορούν να εμφανιστούν κατά τη διάρκεια της βραδιάς, που μπορεί να απαιτήσει από σας … ιδιαίτερη προσοχή. Ελάτε προετοιμασμένοι!
  • Πύλες παντού: Χρησιμοποιήστε τις νέες κάρτες πύλης για να εξαπολύετε μαγεία και να εμφανίσετε τυχαία minions στο πεδίο της μάχης.

hearthstone_khar_board.0

Το boss που θα αντιμετώπισουμε στην εισαγωγική αποστολή θα είναι ο Prince Malchezaar

 

Τα φώτα είναι λαμπερά, η πίστα είναι έτοιμη να δεχτεί χορευτές, και το φαγητό είναι πραγματικά μαγικό. Η μεγαλύτερη συνάθροιση που έχει δει ποτέ το Azeroth πρόκειται να ξεκινήσει. Τι κρίμα θα ήταν, αν κάποιος προσπαθήσει να χαλάσει αυτό το πάρτυ!

bottomimg

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.