Legion: Οδηγός επιβίωσης πριν το expansion

Ετοιμαστείτε για το Legion με πληροφορίες και βίντεο από όλο το περιεχόμενο

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ετοιμαστείτε για το Legion με πληροφορίες και βίντεο από όλο το περιεχόμενο και τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα που έρχονται στο Pre-Expansion Patch

e6b72588b597421dadbb12e963d69930

To patch 7.0.3 είναι το pre-expansion patch για το World of Warcraft: Legion. Είναι το ξεκίνημα των αλλαγών που θα μας οδηγήσουν στις 30 Αυγούστου στην επανεμφάνιση της Burning Legion. Έχουμε επαναπροσδιορισμό στον τρόπο που γίνονται τα Transmogrifications. Πλέον έχουμε το tab: Appearances, όπου εμφανίζονται όλες οι συλλογές των soulbound όπλων και πανοπλιών που έχει ο χαρακτήρας. Είναι όλες  account-wide με το που θα μπείτε στον χαρακτήρα σας και θα μπορείτε να τα μοιραστείτε με όλους. Όταν συνδεθείτε πρώτα με έναν χαρακτήρα μετά το Patch 7.0, σχετικά με τις εμφανίσεις των κατάλληλων αντικειμένων στις τσάντες σας, στην τράπεζα σας, και στο Void Storage, θα ενημερώνεστε αυτόματα.

Πρόσθετες εμφανίσεις θα πρέπει να ξεκλειδωθούν με βάση προηγούμενων ολοκληρωμένων αποστολών. Φτιάξατε μια εμφάνιση που σας αρέσει; Αποθηκεύστε το σύνολο του transmogrification σαν μια ολοκληρωμένη στολή. Δημιουργείστε και εναλλάξτε μεταξύ των συνόλων στο Transmogrifier. Επιπλέον, τα transmogrifications μπορούν πλέον να συνδέονται με το τρέχων specialization σας. Το σύνολο σας αλλάζει αυτόματα όταν αλλάζετε specializations, αν το επιθυμείτε.

Η επιλογή στο να μην φαίνονται helmets, cloaks, και shoulders έχει μετακινηθεί στο σύστημα transmogrification. Στις παρακάτω εικόνες μπορείτε να έχετε μια πρώτη ιδέα.

Επίσης έχουν γίνει αλλαγές και στο PvP Progression και Honor System. Οι Honor Points και οι Conquest Points έχουν αφαιρεθεί και έχουν επιστραφεί σαν currency. Αντικείμενα που αγοράζονταν χρησιμοποιώντας Honor ή Conquest είναι τώρα διαθέσιμα για αγορά με Marks of Honor που μπορεί να κερδίσει κανείς από Battlegrounds, Arenas, και Skirmishes. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Το Legendary Ring Quest Line δεν είναι πλέον ενεργό. Οι παίκτες δεν μπορούν πλέον να ξεκινήσουν την συγκεκριμένη αποστολή για την αναζήτηση για το θρυλικό δαχτυλίδι. Οι παίκτες που συνεχίζουν και σήμερα την σειρά των αποστολών μπορούν να την ολοκληρώσουν μέχρι την έναρξη του Legion. Σε εκείνο το σημείο εάν είναι ανολοκλήρωτη η αποστολή θα αφαιρεθεί από το quest log

Σε μια προσπάθεια να μειώσει την ποσότητα των εναλλαγών του gear μεταξύ των specializations, έχουν γίνει οι ακόλουθες αλλαγές: ό,τι έχει να κάνει με Legion, cloaks, rings, και τα αντικείμενα που φοριούνται στο λαιμό, δεν θα είναι πλέον συνδεδεμένα με ένα συγκεκριμένο πρωταρχικό stat, και θα παραμένουν σχετικά μεταξύ των specializations. Τα Spirit και Armor Bonus έχουν αφαιρεθεί. Το Multistrike έχει αφαιρεθεί. Τα αντικείμενα που είχαν multistrike αντικαταστάθηκαν με ένα άλλο δευτερεύον stat. Τα μπόνους για τα σετ από τα expansions πριν το Warlords of Draenor έχουν απενεργοποιηθεί, αν και το κείμενο που περιγράφει την πρώην λειτουργία τους παραμένει.

Έχουμε αλλαγές όσον αφορά τον χαρακτήρα και το Specialization System. Οι χαρακτήρες μπορούν τώρα να αλλάξουν μεταξύ οποιαδήποτε από τα specializations τους, ενώ είναι out of combat. Οι διαμορφώσεις στις action bars και στα talent αποθηκεύονται για κάθε specialization. Ως αποτέλεσμα, το dual specialization έχει αφαιρεθεί. Οι παίκτες μπορούν επιπλέον να αλλάξουν talents ελεύθερα σε οποιαδήποτε περιοχή rested XP. Επίσης, μετά από queuing σε ένα instanced dungeon, raid, ή PvP , οι παίκτες έχουν μια περίοδο χάριτος κατά την οποία μπορούν να αλλάξουν τα talents ελεύθερα.

Ο πίνακας των Glyph έχει αφαιρεθεί από το παιχνίδι. Κάποια minor glyphs που είχαν αισθητικό αποτέλεσμα που δεν ισχύουν για ένα συγκεκριμένο ξόρκι, έχουν μετατραπεί σε διακοσμητικά στοιχεία που παρέχουν τα ίδια αποτελέσματα όπως και πριν. Μπορούν να δημιουργηθούν Gnome Hunters. Οι Hunters και οι Shaman μπορούν πλέον να εξοπλιστούν με Mail από το επίπεδο 1 (από το επίπεδο 40 που ήταν πριν).Οι Warriors και οι Paladins μπορούν πλέον να εξοπλιστούν με Plate από το επίπεδο 1 (κάτω από το επίπεδο 40 που ήταν πριν). Οι νέες επιλογές Mail και Plate έχουν προστεθεί και στις αποστολές χαμηλού επιπέδου.

Και όσον αφορά την πολύ-αναμενόμενη νέα κλάση των Demon Hunters υπολογίζεται ότι θα είναι διαθέσιμη σε όσους έχουν κάνει pre – order το Legion, από τις 17/08 και μετά μαζί με τα διάφορα events αποστολών που θα προηγηθούν της έναρξης του καινούριου expansion. Θα ξεκινάει μάλλον από το επίπεδο 94 ώστε να μπορεί να ενσωματώνεται γρήγορα στην τρέχουσα ιστορία.

Το παρακάτω video είναι από την σειρά ιστοριών που έχει να κάνει με το παρελθόν των πρωταγωνιστών. Τα επόμενα μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Σας αφήνουμε με ένα μικρό δείγμα από την μουσική που θα συνοδεύσει τις μελλοντικές αποστολές μας.

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.