Έρχεται το Moonlighter

Ένας νέος τίτλος αναδύεται από το Kickstarter

Platforms
 
Developer
 

Ένας νέος τίτλος αναδύεται από το Kickstarter

Moonlighter

Πολλοί δημιουργοί δοκιμάζουν την τύχη τους βάζοντας τα παιχνίδια τους στο Kickstarter, με την ελπίδα ότι θα υπάρξουν αρκετοί ενδιαφερόμενοι που θα τα υποστηρίξουν. Μερικά πετυχαίνουν, μερικά όχι. Ένα πετυχημένο παράδειγμα αποτελεί το Moonlighter της Digital Sun, ένα RPG με αρκετά roguelike και management στοιχεία, που σας τοποθετεί στην θέση του Will, ενός νεαρού μαγαζάτορα που πουλάει αντικείμενα σε ήρωες και ονειρεύεται να γίνει και ο ίδιος κάποτε ένας. Οι δημιουργοί, έχουν σχεδιάσει το Moonlighter εμπνευσμένοι από παιχνίδια όπως Rogue Legacy, The Binding of Isaac, The Legend Of Zelda: The Minish Cap.

moonlighter2

Το παιχνίδι έχει δύο κεντρικά σημεία: στο πρώτο ο Will πρέπει να μπει μέσω των Gates που υπάρχουν στην πόλη του σε dungeons και να πολεμήσει τέρατα ώστε να βρει αντικείμενα που θα πουλήσει στο μαγαζί του και υλικά με τα οποία θα δημιουργήσει πιο ισχυρά αντικείμενα. Στο δεύτερο θα πρέπει να πουλήσει τα αντικείμενα που βρήκε μιας και είναι ο μοναδικός τρόπος για να μαζέψει χρήματα και να αναβαθμίσει το μαγαζί του για να προσελκύει πιο πλούσιους πελάτες αλλά και τον εξοπλισμό του για να προχωρήσει σε πιο επικίνδυνα dungeons.

moonlighter3

Φαίνεται να υπάρχει μεγάλη ποικιλία εχθρών, γιατί κάθε Gate αντιπροσωπεύει και ένα Realm με τον δικό του σχεδιασμό, δικά του τέρατα, αντικείμενα, δική του ιστορία και δικό του boss. Συνολικά υπάρχουν πέντε, τέσσερα εκ των οποίων μας είναι γνωστά. Σε ό,τι σχετίζεται με τον θάνατο μέσα στα dungeons, ο παίκτης δεν πεθαίνει πραγματικά, απλά τον πετάνε έξω από το dungeon και χάνει τα περισσότερα πράγματα που είχε αποκτήσει όσο ήταν μέσα.

Τα αντικείμενα του παιχνιδιού είναι επίσης αρκετά. Με 4 πανοπλίες, 35 όπλα και 5 κλάσεις είναι σίγουρο πως θα έχετε αρκετή ελευθερία στο τρόπο που θα διαλέξετε να πολεμήσετε. Μπορείτε επίσης να τα αναβαθμίσετε δίνοντάς τους ιδιαίτερα μπόνους είτε μέσω crafting είτε μέσω enchanting. Ιδιαίτερα είναι όμως και τα αντικείμενα που αποκτάτε και κατά την διάρκεια των εξερευνήσεων σας, τα οποία σας δίνουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα ακόμα και αν απλά τα κουβαλάτε, καθιστώντας έτσι κάθε σας εξερεύνηση μοναδική.

Το Moonlighter θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2017 για PC, Xbox 1 και PS4.