Νέος Εξοπλισμός | Motospeed Wired Keyboard & Optical Mouse Combo

Η αγορά νέου ποντικιού και πληκτρολογίου είναι σημαντική υπόθεση και το TomTop.com δίνει μια οικονομική λύση με το Combo Set της Motospeed

Η αγορά νέου ποντικιού και πληκτρολογίου είναι σημαντική υπόθεση και το TomTop.com δίνει μια οικονομική λύση με το Combo Set της Motospeed

motospeed

Για έναν gamer η επένδυση για νέο ποντίκι και πληκτρολόγιο, είναι κάτι που απαιτεί πολύ σκέψη. To Motospeed Combo Set είναι ένα οικονομικό πακέτο, που σας προσφέρει και τα δύο στην τιμή των €25.10. Μπορείτε να το παραγγείλετε από την ιστοσελίδα του TomTop.com και μάλιστα με το coupon code VE5OFF, σας γίνεται έκπτωση 5%.

motospeed 2

Αρχικά, μιλώντας για το πληκτρολόγιο περιλαμβάνει 104 πλήκτρα με συνδυασμούς, όπως Fn+F1~F4 για γρήγορες αλλαγές και Fn+F5~F12 για λειτουργίες media, δίνοντας περισσότερες δυνατότητες κατά τη διάρκεια της εργασίας και του gaming. Έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μπορεί να είναι ανθεκτικό, ακόμα και αν ρίξετε κάτι πάνω του. Τέλος, έχει LEDs σε διάφορα χρώματα, με τέσσερα επίπεδα φωτεινότητας.

motospeed 4

Όσο για το ποντίκι, περιλαμβάνει τέσσερα κουμπιά, ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε τα DPI σε 1000 και 1600. Είναι συμμετρικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο από δεξιόχειρες, όσο και από αριστερόχειρες. Όπως και το πληκτρολόγιο, διαθέτει και αυτό δικό του φωτισμό.

Μπορείτε να κάνετε δικό σας αυτό το πακέτο από τη σελίδα του TomTop.com για 25.10€. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήσετε τον κωδικό VE5OFF, για να πάρετε έκπτωση 5%.

Χαρακτηριστικά

Μάρκα: MOTOSPEED
USB: 2.0
Πλήκτρα ποντικιού: 4
Υλικό: ABS
Μέγεθος keyboard: 44.2 * 18.8 * 3.3cm
Μέγεθος mouse: 12.8 * 7.5 * 4.2cm

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.