Οι G2 αποκλείστηκαν από το ESL One Cologne, μετά από ήττα με 16-13 από τους Fnatic
Το αμφίρροπο ματς στην Train, γλίστρησε από τους G2 προς το τέλος, με τους Fnatic να σφραγίζουν τη νίκη τους με eco round.
Οι G2 θεωρούνταν ένα από τα φαβορί για να κερδίσουν το τουρνουά, παρά το δύσκολο group στο οποίο αγωνίζονταν. Κέρδισαν το πρόσφατο τουρνουά Esports Championship Series, αφού κέρδισαν τόσο τους Fnatic, όσο και το τωρινό ρόστερ της SK Gaming (που τότε αγωνιζόταν ως Luminosity Gaming) με 2-0 σκορ στα playoffs.
Ωστόσο, δεν κατάφεραν να επαναλάβουν την επιτυχία τους στο Major, χάνοντας πρώτα από την SK Gaming με 16-11 στην Cobblestone προχθές και από τους Fnatic εχθές. Η SK κατέληξε να παίρνει την πρωτιά στο group. Αύριο οι Fnatic θα αντιμετωπίσουν τους FaZe Clan για την τελευταία θέση στα playoffs από το group D.
Μετά και τον αποκλεισμό των EnVyUs, οι δύο Γαλλικές ομάδες αποχωρούν από το τουρνουά στην τελευταία θέση. Οι nV έχασαν από τους mousesports 12-16 στην Train, μετά και την ήττα τους με 7-16 από την Team Liquid στο ίδιο map. Τη 2η μέρα του groupstage επίσης αποκλείστηκαν οι Counter Logic Gaming και OpTic Gaming.
Social Media
18.202 Likes
595 Followers
4.020 Subscribers
2.114 Followers
3.386 Followers