Μία πρώτη ματιά στο Seven

Πρώτο trailer για το Seven, ένα Isometric game εμπνευσμένο από το Thief

Platform
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Πρώτο trailer για το Seven, ένα Isometric game εμπνευσμένο από το Thief

fit

To Seven, ένα νέο isometric RPG stealth game, είναι δελεαστικότατο και τραβάει άμεσα την προσοχή οποιουδήποτε υποστηρικτή του είδους και μόνο με το γεγονός ότι είναι εμπνευσμένο από το διάσημο και πολυβραβευμένο Thief, ένα κορυφαίο παιχνίδι του είδους. Αξίζει να αναφερθεί πως το Seven είναι η νέα κυκλοφορία των developers πίσω από το The Witcher 3 και αμέσωςτο παιχνίδι μετατρέπεται σε ένα από τα πολυαναμενόμενα παιχνίδια του 2016.

To Seven λοιπόν, διαδραματίζεται σε ένα μη γραμμικό sandbox κόσμο. Ο παίκτης θα μπορεί να τρέξει, να περπατήσει να πηδήξει ή γενικότερα να καταπιαστεί με οποιαδήποτε παρόμοια δραστηριότητα που του προσφέρεται μέσα στο post apocalyptic σενάριο του παιχνιδιού, χωρίς κανέναν περιορισμό. Σχετικά με την ιστορία, τίποτε δεν έχει ειπωθεί από τους developers, οπότε αυτό το κομμάτι της ανάπτυξης του παιχνιδιού είναι ακόμα ανοικτό σε οποιαδήποτε θεωρία. Στις 20 Απριλίου 2016, το παιχνίδι απέκτησε το πρώτο του τρέιλερ, στο οποίο μπορούμε να δούμε κάποια βασικά στοιχεία. Το περιβάλλον του παιχνιδιού είναι ιδιαίτερα φουτουριστικό και φαίνεται πως οι developers έδωσαν μεγάλη σημασία σε κάθε λεπτομέρεια. Το parkour system του επίσης είναι ιδιαιτέρως καλοφτιαγμένο και προσφέρει θέαμα στον παίκτη με πληθώρα δολοφονικών και καλά μελετημένων κινήσεων. Παρακάτω μπορούμε να δούμε το Release Trailer του Seven.

Τίποτα σίγουρο για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Seven δεν έχει ειπωθεί, αλλά ο publisher του παιχνιδιού, IMGN.PRO, δήλωσε πως στην καλύτερη των περιπτώσεων, θα κυκλοφορήσει στο δεύτερο μισό του 2016. Περισσότερα στοιχεία για το παιχνίδι πέραν του τρέιλερ, μπορούμε να δούμε και στο επίσημο site του. Ελπίζουμε λοιπόν αυτό το παιχνίδι να αποτελέσει ακόμα ένα διαμάντι στην ιστορία της Fool’s Theory, άλλα μέχρι να το μάθουμε, Game On!