Νέα χαρακτηριστικά για το Tales of Berseria

Γνωρίστε τους νέους χαρακτήρες και δείτε μερικές από τις λειτουργίες του Tales of Berseria

Platforms
 
Genre
 

Γνωρίστε τους νέους χαρακτήρες και δείτε μερικές από τις λειτουργίες του Tales of Berseria

TOB_BTL_20160330_03_1463387850

Η Bandai Namco Entertainment Europe αποκάλυψε νέα χαρακτηριστικά για το επόμενο επεισόδιο της σειράς ‘Tales of’, το Tales of Berseria. Οι πληροφορίες αφορούν νέους χαρακτήρες, περισσότερα στοιχεία σχετικά με την ιστορία, μια νέα ειδική επίθεση και λεπτομέρειες σχετικά με το growth system των χαρακτήρων

Οι δύο νέοι χαρακτήρες είναι οι Oscar Dragonia και Teresa Linares. Και οι δύο είναι προστάτες του Abbey, της ομάδας των εξορκιστών. Ο Oscar είναι πολύ σοβαρός στη δουλειά του, αλλά είναι φιλικός απέναντι στους δαίμονες. Η μεγαλύτερη ετεροθαλής αδελφή του, η Teresa, γνωστή και ως ‘Frozen Queen’, εκτελεί τις αποστολές της χωρίς κανένα συναισθηματισμό.

TOB_BTL_20160330_09_1463387854

Μαθαίνουμε επίσης περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την ιστορία. Η Velvet συναντά τον Dyle, μια σαύρα δαίμονα, ο οποίος ήταν μέλος της αποστολής του τάγματος, αλλά τώρα το τάγμα τον κυνηγά.

Μια νέα κίνηση επίθεσης εμφανίζεται στο Liberation-LMBS (Linear Motion Battle System). Πρόκειται για την ‘Mystic Arte”, η οποία είναι μια δυνατή επίθεση που προκαλεί μεγάλες ζημιές στους εχθρούς με θεαματικό cut-in animation!

TOB_EVT_20160330_08_1463387838

Οι χαρακτήρες μπορούν επίσης να δυναμώσουν τις ικανότητές τους χάρη στο Character’s Growth System. Τρία είδη δεξιοτήτων εξοπλισμού μπορούν να ενεργοποιηθούν, τα οποία είναι τα εξής: Master Skill, Enhancing Bonus  και Random Skill.

Το Tales of Berseria θα είναι διαθέσιμο στις αρχές του 2017 για PlayStation 4 και PC μέσω Steam. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα χαρακτηριστικά, μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο Tales of Blog.

Περισσότερα νέα για το Tales of Berseria

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.