Οι 8 που προκρίθηκαν στο Hearthstone EU Regional

Μετά από ένα δυναμικό και γεμάτο ένταση τριήμερο, έχουμε τους οκτώ παίκτες που εξασφάλισαν την πρόκριση τους για το Heartstone EU Ragional.

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μετά από ένα δυναμικό και γεμάτο ένταση τριήμερο, έχουμε τους οκτώ παίκτες που εξασφάλισαν την πρόκριση τους για το Heartstone EU Ragional

IMG_3752

Ανάμεσα στα μεγάλα γνωστά αλλά και άγνωστα ονόματα που προκρίθηκαν στις τελικές φάσεις του Regional, που οδηγούν στο παγκόσμιο, δυστυχώς δεν υπάρχει το ελληνικό στοιχείο, καθώς κανένας Έλληνας παίκτης δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση. Όμως μέσα σε αυτή τη λίστα των ονομάτων που τα κατάφεραν, υπάρχουν και κάποια νέα ονόματα τα οποία έκαναν την έκπληξη.

IMG_3707

Μετά από πάρα πολλούς αγώνες, στο τελικό Bracket των 128 έχουμε τους οκτώ φιναλίστ που θα διεκδικήσουν μια θέση για το παγκόσμιο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ήταν η πρώτη φορά όπου όλοι οι παίκτες γνώριζαν ακριβώς τις λίστες των αντιπάλων τους και ίσως είναι κάτι που έπαιξε ρόλο σε αυτό το αποτέλεσμα.

IMG_3759

Ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της σκηνής ο Thijs Molendijk κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκριση, κάτι που ήταν αναμενόμενο. Ένα ακόμα όνομα το οποίο βρίσκεται στη λίστα είναι ο Esteban «AKAWonder» Serrano, ο νικητής του IEM Katowice. O AKAWonder δίνει σε όλους μας την εντύπωση πως είναι στο αποκορύφωμα της καριέρας του, πιο δυνατός από ποτέ. Ακόμα ένα όνομα είναι αυτό του Simon «Crane» Raunholst, ο οποίος εντυπωσίασε αρκετά με την εμφάνιση του στο Qualifiers. Μια αρκετά μεγάλη έκπληξη είναι ο νεαρός georgec, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει κάνει αρκετό κόσμο να συζητάει για αυτόν, καθώς βρίσκεται στις κορυφαίες θέσεις του ladder. Παρόλο που είναι μικρός σε ηλικία, έχει κερδίσει τον σεβασμό αρκετών παικτών. Την λίστα ολοκληρώνουν οι Casie, Loyan, INER και Turna.

Όλοι αυτοί οι παίκτες θα αγωνιστούν στα Regional με το μεγάλο prizepool των 80,000 δολαρίων

 

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft