Έρχεται το StarLadder i-League Star Series Season 2

Το μεγάλο τουρνουά Dota 2 έρχεται στη Β. Αμερική με τους AD FINEM να…

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το μεγάλο τουρνουά Dota 2 έρχεται στη Β. Αμερική με τους AD FINEM να διεκδικούν μια θέση στο main event

news_slileague_starseries_s2_anons_hd-2

Η πρώτη season τoy StarLadder i-League έστεψε την Alliance πρωταθλήτρια στο Μινσκ της Λευκορωσίας τον Ιανουάριο, και τώρα οδεύουμε προς τη δεύτερη season στην ακτή της Β. Αμερικής. Οκτώ ομάδες θα δώσουν μάχη για το prize pool των 300.000 δολλαρίων αυτό το καλοκαίρι, από τις 21 ως τις 23 Ιουλίου σε τοποθεσία που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Ωστόσο, πριν ταξιδέψουν στην Αμερική, πέντε από τις οκτώ ομάδες πρέπει να κερδίζουν το δικαίωμά τους να διαγωνιστούν μέσω τοπικών προκριματικών. Με το LAN event να είναι προγραμματισμένο σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών, οι προκριματικοί έχουν ήδη ξεκινήσει από τις 13 Μαϊου.
Και οι τέσσερις περιοχές θα έχουν την ευκαιρία να καθορίσουν ποιος θα τις εκπροσωπήσει στη δεύτερη season του StarLadder i-League, με εξαίρεση δύο κινέζικες ομάδες, οι οποίες θα καθοριστούν μέσω H-Cup.
Στην Ευρώπη προσφέρθηκαν tiered invites και θα υπάρξουν τρία προκριματικά στάδια. Οι ομάδες του πρώτου tear θα λάβουν μέρος στο διαγωνισμό στο δεύτερο στάδιο, ενώ οι ομάδες του πρώτου tier θα πρέπει να δώσουν μάχη σε στυλ που θυμίζει GSL, όπου μόνο η κορυφαία ομάδα από κάθε group θα προχωρήσει. Στο δεύτερπ στάδιο θα υπάρχουν double elimination brackets όπου οι νικητές του καθενός θα προάγονται στα playoffs. Ο νικητής όλης αυτής της διαδικασίας θα κερδίσει μία θέση στο main event.

 

Tier one Invites: Ad Finem, Team Empire, No Diggity, Vega Squadron

Tier two invites: Power Rangers, Virus.Pro, Danish Bears, !Rebels, Team Spirit, Polarity
Οι Team Alternate και οι BrooDMotherS κέρδισαν τις θέσεις τους μέσω ανοιχτών προκριματικών.

st2

st1

Οι τοπικοί προκριματικοί στη Νότια Ασία θα αποτελούνται από δύο μόνο στάδια με οκτώ προσκεκλημένες ομάδες. Στο πρώτο στάδιο οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο groups σε στυλ GSL, αλλά οι δύο κορυφαίες ομάδες κάθε group θα περάσουν κατευθείαν στο double elimination bracket, όπου η νικήτρια ομάδα θα πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για το LAN Event.

st3

Πηγή: GosuGamers

Περισσότερα νέα για το Dota 2

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.