Τι είδαμε την εβδομάδα που μας πέρασε (8-15/5)

Μία γρήγορη ματιά στα νέα της εβδομάδας

Μία γρήγορη ματιά στα νέα της εβδομάδας News-stories

Έφτασε το τέλος της εβδομάδας και πάμε να δούμε συνοπτικά τα νέα όλων των κατηγοριών:

General Gaming:

Ξεκινάμε την εβδομάδα με την Bandai Namco Entertainment Europe να ανακοινώνει νέα χαρακτηριστικά για το Sword Art Online: Hollow Realization. Στη συνέχεια, βρίσκουμε την EA που θα προσφέρει ένα δωρεάν DLC για το Battlefield. Ακολουθεί μία φήμη που αφορά το DLC του Witcher  και αμέσως μετά οι δηλώσεις της Capcom για κάτι εξαιρετικά μεγάλο που θα ακολουθήσει μέσα στο έτος.

Λίγο παρακάτω, βρίσκουμε την είδηση που αφορά το Final Fantasy X/X-2 HD Remaster που ήρθε, μαζί με τις απαιτήσεις συστήματος που το ακολουθούν καθώς και το νέο υλικό από τα καινούργια παιχνίδια Pokemon. Το Titanfall 2, που αναμένεται για το φθινόπωρο βρισκόταν σαν είδηση για αυτή την εβδομάδα, όπως και το νέα Star Wars Battlefront  και Need for Speed που αναμένονται για το 2017.

Σειρά έχει η είδηση που αφορά το επερχόμενο Homefront: The Revolution, όπως και η εκείνη που μας δίνει την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του Blood and Wine. Στη πορεία, ερχόμαστε να ενημερωθούμε για το The Karters, ένα παιχνίδι που βασίζεται στο Crash Team Racing, για το The Anarcute, έναν εξομοιωτή διαδήλωσης, αλλά και για το The Black Death, ένα survival MMORPG που διαδραματίζεται στον Μεσαίωνα. Κλείνοντας, σαν τελευταία είδηση για την εβδομάδα που μας πέρασε βρίσκουμε τα σχέδια και τις δηλώσεις της Ubisoft για το 2017.

Και φυσικά, σαν χθες, η Lara Croft έγινε 20 χρονών, και δεν θα μπορούσε να λείπει ένα σχετικό αφιέρωμα σε εκείνη.

Esports: 

Η εβδομάδα ξεκίνησε με την είδηση που αφορούσε την παράταση που δόθηκε στο Overwatch. Στη συνέχεια βρίσκουμε μία ανάλυση που σχετίζεται με την συμπεριφορά της Riot απέναντι στους παίκτες, το νέο roster της Razor’s Edge Gaming, την επιστροφή του Meteos στους Cloud9, τις PBE αλλαγές σε ήρωες και αντικείμενα αλλά και την είδηση που αφορούσε την πώληση της θέσης των Copenhagen Wolves. Προχωρώντας, βλέπουμε πως η SKT1 θα βρεθεί στον τελικό, τις ομάδες των ημιτελικών στο MSI, και την επιστροφή του YellOwStaR στους Fnatic.

Συνεχίζουμε με Dota2 νέα και βλέπουμε πως έρχεται το StarLadder i-League Star Series Season 2 αλλά και το EpiCenter που έχει ήδη ξεκινήσει. Ακολουθεί η είδηση για τη Παγκόσμια Ομοσπονδία Esports που βρίσκεται προ των πυλών, όπως και οι νομοθετικές αλλαγές που ψηφίστηκαν στην Γαλλία σχετικά με τον τομέα των Esports. Κλείνουμε τον τομέα των esports για αυτή την εβδομάδα με Hearthstone και την ανάλυση του νέου expansion, μαζί με τις προβλέψεις που είχαμε κάνει, καθώς και με τον νικητή στην Dreamhack Austin, Chakki.

Τεχνολογία:

Reviews, budget, mid-range, high-end επιλογές, gadgets και τεχνολογικά νέα

Events: 

Υποστηρίζει οτιδήποτε (σχεδόν) μπορεί να αναχθεί σε τέχνη. Κάποια στιγμή το πτυχίο της θα γράφει "Ιστορικός", και όταν δεν μαθαίνει ημερομηνίες & ιστορικά γεγονότα παίζει & δοκιμάζει ό,τι game υπάρχει.