Shadows of Argus – Patch 7.3, ήρθε το τέλος της ιστορίας;

Το patch 7.3 – Shadows of Argus που ξεκίνησε στις 29 Αυγούστου και θα είναι το τελευταίο μεγάλο patch

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το patch 7.3 – Shadows of Argus που ξεκίνησε στις 29 Αυγούστου και θα είναι το τελευταίο μεγάλο patch για το Legion – αλλά όχι το τέλος της ιστορίας

Ο γεμάτος fel πλανήτης Argus αναδύεται στον ουρανό και οι ήρωες του Azeroth προετοιμάζονται για μια τελική μάχη ενάντια στις δυνάμεις της Λεγεώνας, με την μοίρα του κόσμου σε κίνδυνο.

Ο Argus ήταν κάποτε κατοικία των Eredar, που υποδουλώθηκε από τον ξεπεσμένο τιτάνα Sargeras. Ένας από τους ηγέτες τους, ο Velen, κατόρθωσε να πάρει ένα μέρος του πληθυσμού εκτός του κόσμου με τη βοήθεια των Naaru – και τελικά έγιναν οι Draenei, ή «εξόριστοι». Η Burning Legion κατέκτησε τον Argus. Τώρα λοιπόν, θα επιστρέψουμε εκεί με εντολή του Velen, με ένα διαστημόπλοιο που ονομάζεται Vindicaar. Δείτε το trailer για το Shadows of Argus:

Κάθε εβδομάδα μετά το ξεκίνημα του patch 7.3, οι παίκτες θα μπορούν να εξερευνήσουν νέο περιεχόμενο στη νέα περιοχή του Argus. Εδώ είναι το πρόγραμμα:

Εβδομάδα 1
Ξεκινήστε την εισβολή και μια επική ιστορία που αρχίζει στο Krokuun. Συναντάτε το Army of the Light και πηγαίνετε στα Antoran Wastes. Αποκτάτε πρόσβαση σε νέα World Quests και Emissaries για τον Argus.

Εβδομάδα 2
Τελειώστε την ιστορία του Krokuun και ταξιδέψτε στην κατεστραμμένη πόλη των Draenei, Mac’Aree. Αποκτήστε πρόσβαση στα Invasion Points και αποτρέψτε τα σχέδια της Burning Legion σε άλλους κόσμους. Επιπλέον World Quests στην Mac’Aree είναι διαθέσιμες μαζί με την πρόσβαση σε σημεία εισβολής.

Εβδομάδα 3
Ολοκληρώστε την ιστορία του Shadows of Argus, ξεκλειδώστε όλα τα World Quests και περιπλανηθείτε στο νέο dungeon, το Seat of the Triumvirate. Ενεργοποιήστε το Netherlight Crucible σας στο Vindicaar για να ξεκινήσετε να φτιάχνετε Relics.

Τι θα βρείτε λοιπόν στον Argus, τον πλανήτη στον οποίο έχετε ταξιδέψει με το διαστημόπλοιο Vindicaar; Για αρχή, το ίδιο το διαστημόπλοιο χρησιμεύει ως ένα είδος βάσης ενώ βρίσκεστε στο διάστημα και μπορείτε να ξεκλειδώσετε σταδιακά τις υπηρεσίες σας, όπως ένα πανδοχείο, ένα γραμματοκιβώτιο, εκπαιδευτές επαγγέλματος, μια πύλη για την Dalaran, επισκευές, quest givers, πωλητές, το Vindicaar Matrix Core, κονσόλα πλοήγησης και το Netherlight Crucible καθώς περιπλανιέστε στην επιφάνεια του πλανήτη.

Ορισμένα από αυτά απαιτούν εξηγήσεις. Το Netherlight Crucible είναι ένα forge για την ενίσχυση των relics στο Artifact weapon. Η κονσόλα πλοήγησης είναι ένα σύστημα γρήγορων ταξιδιών. Υπάρχει ένας Ethereal Vendor που ονομάζεται Thaumaturge Vashreen ο οποίος θα σας ανταλλάξει το lvl 90 soulful gear με βάση την εξειδίκευση σας με Relinquished items. Τέλος, το Matrix Core δίνει στους παίκτες νέες powers καθώς ολοκληρώνουν το περιεχόμενο του Argus:

Light’s Judgment
Αυτό σας επιτρέπει να στοχεύσετε και να πυροβολήσετε με το Light’s Judgment, το κύριο όπλο του Vindicaar, στο Argus.

Lightforged Warframe
Αυτό επιτρέπει τη χρήση της μηχανικής θωράκισης Lightforged Warframe.

Shroud of Arcane Echoes
Αυτό επιτρέπει τη χρήση του Shroud of Arcane Echoes, καθιστώντας σας μη στοχεύσιμο από τους εχθρούς για περιορισμένο χρονικό διάστημα ενώ βρίσκεστε στον Argus.

Fel Heart
Η Fel Heart του Argus, βοηθάει στονα επανέλθετε στη ζωή μετά από θανατηφόρα ζημιά και συνεχώς θεραπεύει ενώ δεν είστε σε μάχη.

Οι παίκτες θα συναντήσουν δύο νέες παρατάξεις στο Argus – την Army of the Light και την Argusian Reach. Και οι δύο είναι εναντίον της Legion.

Επιπλέον:

  • Το Third Relic Slot του Artifact δεν χρειάζεται πλέον την ολοκλήρωση του Order Hall campaign ή του Broken Shore questline. Τα νέα artifacts θα είναι άμεσα ικανά να έχουν third relic.
  • Το Dungeon loot έχει φτάσει στο επίπεδο 845 σε Normal, 865 σε Heroic και 885 σε Mythic. Το World Quest τώρα είναι σε ένα μέγιστο επίπεδο 895.
  • Οι καινούριοι στο επίπεδο 110 θα έχουν αυτόματα την passive Artifact Knowledge και δεν θα χρειαστεί να μαζέψουν ΑΚ για τα επίπεδα 1-40.
  • Καινούρια pets, mounts, class hall champions, battle pets, transmogs και πολλά άλλα εδώ.

Τα λέμε στον Argus.

Περισσότερα νέα για το World of Warcraft: Legion

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.