Στους RNG ο Uzi

Στη κινέζικη ομάδα Royal Never Give Up ο Uzi

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μετά από την ανακοίνωση της αποχώρησής του από τους Newbee, το AD Carry Jian «Uzi» Zi- Hao αποκάλυψε πως θα ενταχθεί στη κινέζικη ομάδα Royal Never Give Up 

bFRJY8y

Ο Uzi ανέβασε ένα βίντεο στο Weibo όπου έδειξε να φοράει μια από τις φανέλες τους με το όνομά του στην πλάτη.

Ενώ έπαιζε με τους NewBee, σαν Qiao Gu Reapers, βοήθησε για την θέση της ομάδας για πρώτη φόρα στο LPL Spring Split κάνοντας ρεκόρ 11- 5 και βγαίνοντας τέταρτοι στα play offs (μετά την απώλεια του ημιτελικού αγώνα τους) .

Η καινούργια ομάδα του Uzi, η RNG, είναι 3η-4η στο Mid- Season Invitational, το οποίο ολοκληρώθηκε την Κυριακή, μετά την νίκη του LPL Spring Split. Η RNG δοκιμάζουν σήμερα άλλα δύο AD Carry, των Zhu «NaMei» Jia και τον Wang «wuxx» Cheng. Ακόμα όμως δεν έχει αναφερθεί τίποτα για το τελικό ρόστερ της ομάδας.

 

 

Πηγη: http://www.thescoreesports.com/lol/news/7836

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.