Οι Sound Four έρχονται στο Naruto: Ultimate Ninja Storm 4

Τέσσερις νέοι χαρακτήρες προστίθενται στο Naruto Shuppuden: Ultimate Ninja Storm 4 μέσω του νέου DLC με τίτλο “The Sound Four”

Platforms
 
Genre
 
Developer
 

Τέσσερις νέοι χαρακτήρες προστίθενται στο Naruto Shuppuden: Ultimate Ninja Storm 4 μέσω του νέου DLC με τίτλο “The Sound Four”

sound four naruto

Το The Sound Four DLC για το Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 θα κυκλοφορήσει στις 10 Μαΐου για Playstation 4, Xbox One και PC και θα κοστίζει 6.99€, όπως ανακοίνωσε η Bandai Namco. Οι κάτοχοι του Season Pass θα το πάρουν μια εβδομάδα νωρίτερα στις 3 Μαΐου.

Το add-on pack περιλαμβάνει τα εξής περιεχόμενα:

  • Τέσσερις νέοι χαρακτήρες από τους Sound Four, τους σωματοφύλακες του Orochimaru. Οι χαρακτήρες αυτοί είναι οι Sakon/Ukon, Jirobo, Kidomaru και Tayuya, ενώ θα υπάρχει και το ειδικό τους Combination Secret Technique “Ninja Art: Underworld Formation.”
  • Δύο επιπλέον Combination Secret Techniques για τον Zabuza: “Seven Blades of the Blood Mist” (μαζί με τον Kisame) και “Cold Assault of the Demon Blade” (μαζί με τον Haku).
  • Ninja Treasures.
  • 10 Ninja Info Cards
  • 10 Matching Voices
  • 10 κοστούμια από προηγούμενους τίτλους Naruto: Ultimate Ninja Storm.

Δείτε το debut trailer του add-on παρακάτω.

Περισσότερα νέα για το Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.