LOL BNB Legends by Logitech #4

Ακόμα ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δώρα από τα Bits and Bytes και την Logitech

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Ακόμα ένα σαββατοκύριακο γεμάτο δώρα από τα Bits and Bytes και την LogitechLogitechAPR

Ολοκληρώθηκε το τέταρτο BnB Legends σε συνεργασία με την Logitech αλλά και το Gamespace. Είδαμε μερικά πολύ καλά games από ομάδες που έπαιζαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας σε μια προσπάθεια να κατακτήσουν την πρώτη θέση και να πάρουν τα έπαθλα που τους αναλογούν.

Στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε πως τα χρηματικά έπαθλα ανέρχονται στα 4.000 ευρώ αλλά τα δώρα τα οποία δίνονται αγγίζουν τις 12.000 ευρώ συνολικά σε όλες τις φάσεις αυτής της σειράς των τουρνουά!

Το casting της Κυριακής ανέλαβε για πρώτη φορά ο Γιώργος Μαράτσης και ταυτόχρονα συντόνιζε και το tournament για εκείνη την μέρα ενώ για τους αγώνες του Σαββάτου, caster και υπεύθυνος ήταν ο Δημήτρης Μονογυιός. Υπήρξε ομαλή έκβαση των πραγμάτων και καταλήξαμε να έχουμε νικητές τους We came for Fun, την ομάδα από τα BnB Ακαδημίας.

Το φαβορί φαινόταν να είναι η ομάδα της Θεσσαλονίκης, TRN, οι οποίοι «καθάρισαν» τον πρώτο γύρο και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τους We came for Fun στον τελικό. Ο τελικός της Κυριακής ήταν ένα best of three με τις δύο ομάδες στα παιχνίδια να βρίσκονται πάρα πολύ κοντά αλλά η ομάδα της Ακαδημίας ήταν αυτή που κυριάρχησε και οι TRN έκαναν και στα δύο παιχνίδια surrender αφού δεν υπήρχε περιθώριο για κάποιο comeback.

Στον μικρό τελικό η DreamTeam αντιμετώπισε τους Metal Edge Gaming από τη Νέα Φιλαδέλφεια. Η ομάδα του Κορυδαλλού δεν κατάφερε να κερδίσει και έτσι βρέθηκε στην τέταρτη θέση με τους Metal Edge να τελειώνουν τρίτοι.

Εδώ βλέπουμε τα brackets όπως διαμορφώθηκαν την Κυριακή.

brackets

Την συνολική βαθμολογία του πρωταθλήματος μπορείτε να την δείτε εδώ!

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends