Οι τελικοί του EU LCS

Βλέποντας τις 10 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη να μονομαχούν στο Φαράγγι

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Βλέποντας τις 10 καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη να μονομαχούν στο Φαράγγι, η τελική αναμέτρηση είναι ανάμεσα σε δύο: Origen εναντίον G2 Esports

w768xh576_24267029144_92dd878f8c_o

Πέρυσι την ίδια εποχή, και οι δύο ομάδες ήταν στο Challenger Series, αλλά τώρα θα παλέψουν για τον τίτλο της πρώτης θέσης του EU LCS. Η Origen είναι δυναμική, αλλά και η G2 είναι ισοδύναμα διψασμένη για την νίκη. Μετά από ένα κυρίαρχο split, η G2 δεν έχασε τον ρυθμό της στους ημιτελικούς, νικώντας έτσι την Fnatic με 3-1. Τώρα αντιμετωπίζουν τους Origen, μία ομάδα που κατά τη διάρκεια του spring split νίκησαν 2-0.

SqypOEQ

Ξεκινώντας τη σεζόν, πολλοί νόμιζαν πως η Origen θα κυριαρχούσε. Η ομάδα δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου, εκτός από την πρόσθεση του Tristan «PowerOfEvil» Schrage που θα αντικαταστήσει τον Xpeke στο mid lane. Αλλά το σκορ τους υπέφερε.

Η G2 κατατρόπωσαν την  Origen σχεδόν σε κάθε κατηγορία κατά τη διάρκεια της κανονικής σεζόν. Πήραν περισσότερους δράκους, είχαν καλύτερο KDA, τοποθέτησαν περισσότερα wards ανά λεπτό, και διέλυσαν την Origen ακόμα και το χρυσό με διαφορά στα 15 λεπτά. Αλλά δεν μπορείς να υποτιμήσεις την Origen, συγκεκριμένα αν ο Xpeke παίξει σε σημαντικά παιχνίδια, καθώς τότε μπορούν «τσακίσουν» την G2 όπως έκαναν με την H2k-Gaming στους ημιτελικούς.

Μιλώντας για τον xPeke, θα έχουμε ένα matchup στο mid lane με τον Luka «Perkz» Perkovic για το οποίο είμαστε λίγο ανήσυχοι. Μπορεί να είναι πιο δυνατός από τον PowerOfEvil σε όρους στατιστικής απόδοσης, αλλά ο xPeke θα είναι ο άσος στο μανίκι της ομάδας. Ο xPeke έχει παίξει 4 παιχνίδια στην κανονική σεζόν και στα playoffs, αλλά τεχνικά είναι ανίκητος. Συν ότι σε ένα παιχνίδι με την H2k-Gaming στους ημιτελικούς, στη συμμετοχή των kills είχε φοβερά στατιστικά  81.8%.

HKcwFDO

Ακόμα και αν δεν παίξει ο xPeke, ο PowerOfEvil έχει δείξει τι μπορεί να κάνει στα playoffs, με ένα μεγάλο άλμα από το 3.8 KDA στο 5.1 KDA, μαζί με μερικές βελτιώσεις στο damage per minute και kill participation. Όποιος και να ξεκινήσει στην Origen, θα έχετε σίγουρα το βλέμμα σας στο mid lane.

IJelcu1

Ο Jin «Emperor» Hyun Kim δεν «φάνηκε» κατά τη διάρκεια της σεζόν, όχι γιατί ήταν κακός παίκτης, αλλά γιατί έπαιζε υπό τη σκιά του Kim «Trick» Kang Yun στο jungle. Ο Emperor έθεσε ένα ισχυρό 4.9 KDA παρ’όλο που έχει το δεύτερο κατώτερο damage ανάμεσα στα AD carries, και αυτό έγινε όσο είχαν το κατώτερο average gold share.

K5VWZqw

Αλλά ο Emperor «έπεσε» στατιστικά στα playoffs ενώ ο Zven «ανέβηκε» αρκετά. Ο Zven been αντλούσε περισσότερο damage, έπαιρνε περισσότερο gold, και πέθαινε πολύ λιγότερο. Η Origen στην αρχή της σεζόν μπορεί να μην ήταν συντονισμένη ομάδα, αλλά στα playoffs πρέπει να την φοβάσαι.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο