Συνέντευξη με τους GRamers

Συνέντευξη με τους GRamers στο Digital Cultrure Festival στην Θεσσαλονίκη

Βρεθήκαμε με τους GRamers στο Digital Cultrure Festival στην Θεσσαλονίκη και μιλήσαμε μαζί τους για διάφορα θέματα

Gramers 3

Ποιοι είναι οι GRamers; 

Οι GRamers αποτελούνται από τον Δημήτρη και τον Θόδωρο που είναι δύο δυνατές παρουσίες στον χώρο της ελληνικής gaming κοινότητας.

Σας ακολουθούν πάρα πολλά άτομα και σας θαυμάζουν άλλοι τόσοι. Πώς νοιώθετε που είστε από τα μεγαλύτερα gaming κανάλια στην Ελλάδα και πως όταν έρχεστε σε επαφή με τον κόσμο που σας παρακολουθεί; 

Θόδωρος:

Είναι όμορφα και κολακευτικά όταν κάποιος εκτιμάει την δουλειά σου και έρχεται να σε δει και από κοντά, καθώς μέσα από το Youtube δεν είναι αρκετή η επαφή που έχεις με τον κόσμο. Μας χαροποιεί όταν συναντιόμαστε με κόσμο σε κάποιο event ή έξω στον δρόμο γιατί σημαίνει ότι αυτό που κάνουμε αρέσει σε κάποιον.

Δημήτρης:

Πέρα από αυτά που είπε ο Θόδωρος αισθανόμαστε και αμήχανα γιατί οι δουλείες μας δεν είναι η showbiz για να έχουμε συνηθίσει τον κόσμο. Είναι κάτι που δεν περιμέναμε να κάνουμε στην ζωή μας και είναι κάτι που συνέβη.

Γιατί παίζετε παιχνίδια που δεν χρειάζονται αρκετό skill; 

Κάποτε παίζαμε αλλά τα κόψαμε. Δεν καταναλώνουμε πολλές ώρες για να παίξουμε ένα παιχνίδι. Το παίζουμε, τελειώνουμε και πάμε σε άλλο. Μας αρέσει η ποικιλία. Παλαιότερα που ήμασταν μικρότεροι και είχαμε άπλετο χρόνο φυσικά και ξοδεύαμε περισσότερο χρόνο.

Όποτε θεωρείτε το να είμαι «noob», να χάνω και να κάνω βλακείες ενώ παίζω, πως πουλάει; 

Δεν μας απασχολεί. Δεν μας απασχολεί αν έχει σημασία. Ο στόχος μας δεν είναι να μας βλέπουν για τα skills μας. Ο στόχος είναι να μας βλέπουν για τον Θόδωρο και τον Δημήτρη. Είμαστε παρέα και αυτό που κάνουμε είναι «παρέα».

Gramers 1

Ποιο πιστεύετε πως είναι το κλειδί της επιτυχίας σας; 

Το ότι καταφέραμε επιτυχώς να δημιουργήσουμε ένα αίσθημα παρέας με το οποίο μπορούμε να συνδεθούμε όμορφα με τον κόσμο που μας βλέπει.

Κάτι άλλο πέρα από αυτό που κάνετε;

Σίγουρα έχουμε βλέψεις για πολλά πράγματα αλλά αυτό που προϋποθέτει να έχουμε είναι χρόνο. Ιδέες έχουμε και γενικά πάντα έχουμε κάτι να κάνουμε αν «ξεμείνουμε».

Μπορείτε να βρείτε τους GRamers εδώ:

Facebook Page

Youtube Κανάλι 

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.