Οι τελικοί του NA LCS

Αφού είδαμε τις 10 καλύτερες ομάδες στη Βόρειο Αμερική να μονομαχούν στο Φαράγγι

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αφού είδαμε τις 10 καλύτερες ομάδες στη Βόρειο Αμερική να μονομαχούν στο Φαράγγι, η τελική αναμέτρηση είναι ανάμεσα στις: Team SoloMid εναντίον Counter Logic Gaming

w768xh576_23843612023_2649cffc1e_k

Το roster της ανατρεπόμενης TSM δεν έπαιξε με την καλύτερη ψυχολογία σε όλη τη σεζόν αλλά όλα αυτά τα ξεχάσαμε όταν πέρασαν στους τελικούς με απίστευτες νίκες ενάντια στην Cloud9 και τους Immortals.

Ωστόσο, η Counter Logic Gaming ψάχνει ένα τρόπο για να αποτρέψει τον αποστάτη AD carry Yilang «Doublelift» Peng και την υπόλοιπη TSM. Πάνω απ’όλα, η CLG βασίλευε στο NA LCS σαν νικητές αφού πέρυσι κατατρόπωσαν την TSM με ένα συγκλονιστικό 3-0 στους τελικούς του 2015 NA LCS Summer Finals. Και δεν θα παρατήσουν τον τίτλο αυτό.

yHLnFig

Η TSM τελείωσε με 9-9 στην κανονική σεζόν, όμως μην μπερδεύεστε. Η TSM του spring split και βέβαια δεν είναι αυτή που βλέπουμε στα playoffs. Η TSM νίκησε τους προημιτελικούς και ημιτελικούς με σύνολο 6-1, συμπεριλαμβανομένου και του 3-0 με νίκη στους 17-1 Immortals. Αλλά έχουν δρόμο μπροστά τους αφού η CLG έχει το πάνω χέρι στο map-control.

Η CLG προπορεύεται στο dragon control και καθαρισμό wards ανά λεπτό και ξεπερνά την TSM στο gold lead στα 15 λεπτά. Όμως η TSM τοποθετεί περισσότερα wards από τη CLG, και κυρίως χάρη στην πρόληψη του Bora «YellOwStaR»Kim. Ο YellOwStaR έχει τοποθετήσει 1.23 wards ανά λεπτό κατά τη διάρκεια της κανονικής σεζόν, πολύ πιο μπροστά από τον Zaqueri «Aphromoo»Black με 0.99 wards ανά λεπτό. Ακόμα όμως και όλα τα wards του κόσμου να έχεις, δεν σημαίνουν τίποτα αν δεν μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις. Η TSM πρέπει να αποδείξει ότι μπορεί να δουλέψει αποτελεσματικά.

0wb0BXg

Παρ’όλα αυτά, ο Doublelift είναι σε μία ομάδα που διψάει για χρυσό. Το μεγάλο αστέρι AD carry μόνος του, μπορεί να μαζέψει περίπου το 30% των minions στα πρώτα 15 λεπτά, το πέμπτο κατώτερο στο League. Στη συνέχεια, έχουμε τον stixxay που έχει τον ίδιο αριθμό σε χρυσό αλλά και το δεύτερο κατώτερο ποσό ζημιάς ανάμεσα στα AD carries του League. O stixxay μπορεί να δουλέψει σκληρά για να αποδείξει στο support του ότι είναι αρκετά καλός για να νικήσει το botlane της TSM.

Περισσότερα νέα για το League of Legends
Tags
, ,

Ένα Ps2 κάνει όλη την αρχή για να παίξεις λίγο και να σε βάλει στο τρυπάκι. Από Ν64, playstation 1 & 2, μέχρι dreamcast και Game boy color (με pikachu κασέτα εννοείται) πρόλαβα αρκετά ωστέ να ξεκινήσω την ζωή του απλού gamer. Τώρα πια γράφοντας για αυτά, η ζωή είναι καλύτερη και μπαίνοντας στον κόσμο τους με πιο ευχάριστο τρόπο