Typing και περιπέτεια στο Epistory – Typing Chronicles

Εκεί που το Typing συναντά το Action – Adventure γεννιέται το Epistory – Typing Chronicles

Platform
 

Εκεί που το Typing συναντά το Action – Adventure γεννιέται το Epistory – Typing Chronicles

IndieDB_preview_epistory

Βασισμένο στο Typing είδος παιχνιδιού, άλλα συνδυάζοντας και το Action Adventure είδος, και όλο αυτό δεμένο μαζί με Role Playing στοιχεία. Αυτό με μια φράση είναι το Epistory – Typing Chronicles, μια ιδιαίτερα πρωτότυπη ιδέα από τους indie developers Fishing Cactus.

Υποδυόμενος έναν χαρακτήρα που καβαλάει μια αλεπού (ακόμα και σε αυτό, μοναδικό στο είδος του το παιχνίδι), ο παίκτης καλείται να πολεμήσει εναντίον εντόμων, μέσα σε έναν κόσμο – Origami, με όπλο το ίδιο του το πληκτρολόγιο. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί το γεγονός ότι το παιχνίδι θα υποστηρίζει μια ποικιλία από layout πληκτρολογίων όπως QWERTY, QWERTZ, AZERTY, BEPO, Dvorak Workman και Coleman. Τα κείμενα του Epistory θα είναι διαθέσιμα και σε άλλες γλώσσες, πέραν της Αγγλικής.  Επίσης το παιχνίδι θα προσαρμόζει τη δυσκολία από μόνο του, ανάλογα με την ικανότητα typing που έχει ο παίκτης. Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το Launch Trailer του παιχνιδιού.

Το Epistory – Typing Chronicles φαίνεται να έχει μεγάλη απήχηση στο Steam γενικότερα, και έχει ήδη κερδίσει κάποια βραβεία όπως το Prix Creative Game – IGP Paris 2015. Ας ελπίσουμε λοιπόν το παιχνίδι να μας δώσει την πρωτότυπη και δημιουργική εμπειρία που μας υπόσχεται, και μέχρι να το δοκιμάσουμε, Game On!