Προσθήκη permadeath στο Survivor Mode του Far Cry Primal

Survival of the fittest Η Ubisoft ανακοίνωσε μέσω του επίσημου blog της, πως θα προστεθεί Survivor Mode στο Far Cry Primal μέσω δωρεάν update, στις 12 Απριλίου. Βάση των όσων δήλωσε ο director του παιχνιδιού, Thomas Simon, το Survivor Mode κάνει την εξερεύνηση, το crafting και την δυσκολία του παιχνιδιού πιο ρεαλιστική. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να ‘ενεργοποιήσετε’ το permadeath mode  σε οποιοδήποτε επίπεδο δυσκολίας. Φυσικά, εάν πεθάνετε το παιχνίδι ‘τελειώνει’ και αρχίζετε απ’ την αρχή(permadeath). To Survivor Mode προσθέτει stamina gauge στο Far Cry Primal, η οποία όσο μειώνεται γίνεστε πιο αδύναμος και αργός. Για να γεμίσει πάλι […]

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Survival of the fittest

Η Ubisoft ανακοίνωσε μέσω του επίσημου blog της, πως θα προστεθεί Survivor Mode στο Far Cry Primal μέσω δωρεάν update, στις 12 Απριλίου. Βάση των όσων δήλωσε ο director του παιχνιδιού, Thomas Simon, το Survivor Mode κάνει την εξερεύνηση, το crafting και την δυσκολία του παιχνιδιού πιο ρεαλιστική. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να ‘ενεργοποιήσετε’ το permadeath mode  σε οποιοδήποτε επίπεδο δυσκολίας. Φυσικά, εάν πεθάνετε το παιχνίδι ‘τελειώνει’ και αρχίζετε απ’ την αρχή(permadeath).

To Survivor Mode προσθέτει stamina gauge στο Far Cry Primal, η οποία όσο μειώνεται γίνεστε πιο αδύναμος και αργός. Για να γεμίσει πάλι  το stamina gauge, πρέπει αναγκαστικά να κάνετε rest. Επιπλέον, το minimap έχει αφαιρεθεί  και τα encounters με ανθρώπους/ζώα έχουν μειωθεί σημαντικά. Όσο αφορά το crafting, δεν γίνεται στιγμιαία και χρειάζεται να κάνετε craft ‘cold-weather gear’ καθώς είστε πιο ‘ευάλωτοι’ στο κρύο. Αντιθέτως, το Hunter Vision έχει ‘ενισχυθεί’ και μπορείτε να εντοπίσετε ευκολότερα τους εχθρούς/ζώα. Απ’ την στιγμή που νύχτα θα διαρκεί περισσότερο, το ενισχυμένο Hunter Vision είναι απαραίτητο για την επιβίωσή σας.

far cry primal (7)

Εκτός των παραπάνω, έχει διαφοροποιηθεί επίσης ο τρόπος που κάνετε tame τα beasts. Για να κάνετε tame ισχυρότερα ζώα όπως αρκούδες και sabretooths, θα πρέπει να μειώσετε την ζωή τους στο μισό. Στην περίπτωση των beasts ισχύει κανονικά το permadeath, οπότε χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή. Για παράδειγμα, legendary beasts όπως το Bloodfang Sabretooth, θα εξαφανίζονται για πάντα εάν πεθάνουν.

Όπως προαναφέραμε, το δωρεάν update που ‘φέρνει’ μαζί του το Survival Mode θα είναι διαθέσιμο στις 12 Απριλίου, για όλες τις πλατφόρμες(PS4, Xbox One, PC). Στην έκδοση του PC, το νέο αυτό update προσθέτει 4K textures.

Περισσότερα νέα για το Far Cry Primal