Το Alibaba ξεκινάει τα δικά του esports tournaments!

Ο κινέζικος κολοσσός, Alibaba, ξεκινάει δική του σειρά από esports tournaments

Ο κινέζικος κολοσσός, Alibaba, ξεκινάει δική του σειρά από esports tournaments με έπαθλο $5.5 εκατομμύρια.esports-832x333

Ο κινέζικος κολοσσός Alibaba, ο οποίος έχει αναμιχθεί στα esports, θα ξεκινήσει μια σειρά από τουρνουά με έπαθλο $5.5 εκατομμύρια.

Η μεγαλύτερη εταιρία παγκοσμίως που εμπλέκεται με τα esports θα δημιουργήσει αυτό το γιγαντιαίο τουρνουά με πολλά χρήματα να »πέφτουν» σε αυτό.

Η δημιουργία αυτή του Alibaba, νέα στα esports, θα αναγεννήσει το World Cyber Games (WCG), σειρά από τουρνουά που υπήρχε από το 2000 έως το 2013.

To event θα προσφέρει $5.5 εκατομμύρια συνολικά σε παιχνίδια, τα οποία θα είναι το Counter Strike: Global Offensive, Hearthstone, Dota 2 και Starcraft.

Η απουσία του League of Legends δεν δημιουργεί καμία έκπληξη καθώς ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Alibaba, Tencent, έχει αγοράσει τους δημιουργούς του League, Riot Games.

Πέρυσι, το Alibaba μπήκε και στα συνηθισμένα αθλήματα καθώς έκανε συνεργασίες με την Bayern Munich, την Real Madrid και τον Kobe Bryant. Η εταιρία στο τέλος του 2015 άξιζε $212 δισεκατομμύρια.

Αρθρογράφος, αγάπη μεγάλη το WWE και τα esports. 24 ετών και πολιτικός μηχανικός!!