Το The Guest έχει δωρεάν demo στο Steam

Το The Guest είναι ένα “first-person exploration” παιχνίδι

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Το The Guest είναι ένα “first-person exploration” παιχνίδι που λαμβάνει χώρα στην δεκαετία του 1980 και υπόσχεται να είναι μια μυστηριώδης εμπειρίαThe Guest

Το Guest είναι ένα «first-person exploration» παιχνίδι στο οποίο βρίσκεστε κλειδωμένος μέσα σε ένα ζοφερό δωμάτιο ξενοδοχείου και πρέπει να βρείτε ποιος σας κλείδωσε και τον λόγο που βρίσκεστε εκεί. Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στην δεκαετία του ’80 και υπόσχεται να είναι μια μυστηριώδης εμπειρία, με «γεγονότα κατά τα οποία θα χειρίζεστε τον χαρακτήρα σας σε μια κρίσιμη ψυχολογική κατάσταση, διακόπτοντας τον ρυθμό του παιχνιδιού και ψάχνοντας νέες εμπειρίες.»

Η Team Gotham, η ισπανική ομάδα που έχει αναλάβει το development του παιχνιδιού προσφέρει ένα demo στην σελίδα της στο Steam, επιτρέποντάς μας να δοκιμάσουμε το παιχνίδι χωρίς κανένα κόστος. Το demo είναι σχετικά μικρό σε μέγεθος, και θα σας πάρει περίπου 15 λεπτά από την αρχή μέχρι το τέλος. Είναι όμως πολλά υποσχόμενο καθώς στήνει τον μύθο ενός μυστηριώδους Σοβιετικού επιστήμονα, του Dr. Evgueni Leonov, ο οποίος ταξίδεψε στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής για να παρευρεθεί στην 9η Annual International Scientific Congress στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης. Το παιχνίδι ξεκινά σαν ένα συμβατικό μυστήριο αλλά γίνεται πιο περίεργο όταν φτάνετε στο μπάνιο. Και φυσικά μετά τελειώνει, απότομα και χωρίς προειδοποίηση (αλλά με την κατάλληλη συγκυρία) καθώς πρόκειται μόνο για ένα demo.

Η πλήρης έκδοση του The Guest είναι διαθέσιμη αυτή την στιγμή με έκπτωση 25% μέχρι τις 17 Μαρτίου, και η αρχική του τιμή είναι τα 10€.