Είσαι ήρωας στο Azeroth; Κερδίζεις έναν ήρωα στο Hearthstone

Γίνε ένας ήρωας στο Azeroth και κέρδισε έναν ήρωα στο Hearthstone.

Platform
 
Genre
 
Publishers
,  
Developer
 

Γίνε ένας ήρωας στο Azeroth και κέρδισε έναν ήρωα στο Hearthstone, απλά πηγαίνοντας έναν χαρακτήρα στο 20ο επίπεδο παίζοντας World of Warcraft

hearthstone1

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανεβάσετε το επίπεδο ενός χαρακτήρα στο 20 παίζοντας World of Warcraft, και θα κερδίσετε ένα νέο επίτευγμα, το «Fledgling Hero of Warcraft» (Fledgling = αρχάριος) που θα ξεκλειδώσει τον χαρακτήρα Liadrin για χρήση στο Hearthstone. Μπορεί να είναι ένας χαρακτήρας που θα πάει από 19ο επίπεδο στο 20ο ή κάποιος καινούργιος χαρακτήρας. Δεν χρειάζεται συνδρομή στο World of Warcraft για να κερδίσετε αυτόν τον ήρωα που θα σας φέρει την δύναμη του φωτός στο Hearthstone – απλά συνδέεστε στον υπάρχοντα λογαριασμό σας και παίζετε. Και ακόμη και αν δεν έχετε παίξει ποτέ, είναι μια ευκαιρία να κάνετε μια βόλτα στο Azeroth. Το World of Warcraft είναι free-to-play μέχρι το 20ο επίπεδο χαρακτήρα.

Το συγκεκριμένο achievement «τρέχει» από τις 11/3 αλλά υπήρχε κάποιο bug. Καλό θα είναι να φτάσετε στο 20ο επίπεδο κάνοντας αποστολές και όχι dungeon ( δηλαδή να γίνετε 20 σε κάποια αποστολή και όχι μέσα σε ένα  dungeon ) καθώς υπάρχει μια πιθανότητα να μην σας το καταγράψει. Η Liadrin που θα αποκτήσετε στο Hearthstone είναι μια blood elf paladin.

Εγώ ανέβασα στο επίπεδο 20 μια Troll Shaman (να πάτε μια βόλτα από Silverpine Forest, η Sylvanas έχει ωραίες ιστορίες να σας πει)

Level 20 - Achievement Unlocked

Level 20 – Achievement Unlocked !!!

Και αμέσως μετά, πήγα στο Hearthstone όπου είχε «ξεκλειδωθεί» η Lady Liadrin. 

A brand new paladin

A brand new paladin

Μόλις την κερδίσετε, θα είστε σε θέση να βρείτε την νέα σας ηρωίδα να σας περιμένει στη συλλογή σας στο Hearthstone στο My Collection στην καρτέλα Heroes .

Hearthstone Screenshot 03-15-16 21.39.51

Να προσθέσω ότι τα Voiceovers της είναι πολύ πετυχημένα. Οπότε, μην αργείτε!

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft

Xαμένη στην εφηβεία μου, gamer, βιβλιοφάγος, Πρωτάρης παίκτης σε role playing games καθώς μου αρέσει να διηγούμαι ιστορίες.Ταξιδιάρικο μυαλό γεμάτο μουσική, ταινίες και anime. Φωτογράφος ανάλογα με τη διάθεση και τα καιρικά φαινόμενα.Ίσως είμαι ονειροπόλα..... Συγκεντρώνω ήχους και εικόνες από παντού και τα μοιράζομαι με τους γύρω μου. Τρελή Υδροχόος με ζωηρή φαντασία, γεννήθηκα σε λάθος μέρος τη λάθος στιγμή (ίσως). Καλώς ήρθατε στον κόσμο μου, όπου κάθε στιγμή είναι μια ευκαιρία για έκφραση.Been geek 40 years now and loved it all the way.