Νέος Developer για το Dead Island 2

Η Sumo Digital αναλαμβάνει πλέον τα ηνία Όταν κυκλοφόρησε το 2011, το Dead Island απέσπασε θετικές κριτικές από πολλούς κριτικούς. Ήταν λοιπόν φυσικό επόμενο για τους δημιουργούς του, να προχωρήσουν με την δημιουργία του Dead Island 2. Η Techland, η εταιρία υπεύθυνη για την ανάπτυξη του πρώτου παιχνιδιού, διάλεξε να αφιερώσει τους πόρους της, στην δημιουργία του Dying Light, με αποτέλεσμα η εκδότρια εταιρία, Deep Silver, να ψάξει για άλλον developer. Την θέση αυτή κάλυψε η Yager Development, γνωστή για το περίφημο Spec Ops: The Line, το 2012 και 2 χρόνια αργότερα στο Gamescon παρουσίασαν gameplay από μια πρώιμη μορφή του παιχνιδιού. […]

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Η Sumo Digital αναλαμβάνει πλέον τα ηνία

dead island 2

Όταν κυκλοφόρησε το 2011, το Dead Island απέσπασε θετικές κριτικές από πολλούς κριτικούς. Ήταν λοιπόν φυσικό επόμενο για τους δημιουργούς του, να προχωρήσουν με την δημιουργία του Dead Island 2. Η Techland, η εταιρία υπεύθυνη για την ανάπτυξη του πρώτου παιχνιδιού, διάλεξε να αφιερώσει τους πόρους της, στην δημιουργία του Dying Light, με αποτέλεσμα η εκδότρια εταιρία, Deep Silver, να ψάξει για άλλον developer.

dead island 2a

Την θέση αυτή κάλυψε η Yager Development, γνωστή για το περίφημο Spec Ops: The Line, το 2012 και 2 χρόνια αργότερα στο Gamescon παρουσίασαν gameplay από μια πρώιμη μορφή του παιχνιδιού. Όμως τον Ιούλιο του 2015 η Yager αποφάσισε να αποχωρήσει λόγω διαφορών με την Deep Silver αφήνοντας το παιχνίδι μετέωρο. Ευτυχώς ανακοινώθηκε πως η Sumo Digital θα αναλάβει τον ρόλο του προγραμματισμού και ελπίζουμε πως θα δούμε σύντομα το Dead Island 2 στους υπολογιστές μας.

Τι πιστεύετε εσείς; Θα είναι η Sumo Digital η τρίτη και τυχερή εταιρία, ή θα ξαναβρεθεί το παιχνίδι σε λίμπο;

Περισσότερα νέα για το Dead Island 2