Έρχεται το νέο expasion Whispers of the Old Gods!

Επιβεβαιώθηκε το Whispers of the Old Gods μέσω του livestream της Blizzard!

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Επιβεβαιώθηκε το Whispers of the Old Gods μέσω του livestream της Blizzard!

γδφγ

Με την συμπλήρωση 2 χρόνων από την έλευση του Hearthstone,οι δημιουργοί του ανακοίνωσαν σήμερα μέσω livestream το όνομα του καινούργιου expansion αλλά και λίγες κάρτες. Οι φήμες επαληθεύτηκαν και έτσι το Whispers of the Old Gods θα φέρει 134 νέες κάρτες. Οι τέσσερις από αυτές θα είναι legendary κάρτες και θα απεικονίζουν του «Οld Gods» οι οποίοι είναι  C’Thun, Yogg-Saron,N’Zotη, Y’Shaarj. Δεν γνωρίζουμε ακόμα πολλά για αυτές τις κάρτες αλλά μόνο για τον C’Thun ο οποίος θα επηρεάζεται
από 16 ακόμα κάρτες.

ψτηθν

Όταν βγει το expansion επίσημα στα τέλη Απριλίου – αρχές Μαΐου όλοι παίχτες θα λάβουν στον λογαριασμό τους 3 packs από το Whispers of the Old Gods, μαζί με το νέο cardback αλλά και την Legendary κάρτα του C’Thun! Επίσης θα μπορεί κάποιος να κάνει pre-purchase  15 πακέτα από το νέο expansion από τη Δευτέρα 14 Μαρτίου και θα μπορεί να τα ανοίξει προφανώς όταν βγει official το expansion.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις υπόλοιπες κάρτες που ανακοίνωσε η Blizzard μαζί με το cinematic trailer που όπως πάντα είναι συναρπαστικό και μας βάζει στο κλίμα του expansion.

 

Περισσότερα νέα για το Hearthstone: Heroes of Warcraft