Το GTA V φτάνει στην κορυφή

Το πέμπτο σε σειρά παιχνίδι των Grand Theft Auto έχει πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια δολάρια.

Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Σύμφωνα με τα τριμηνιαία οικονομικά στατιστικά της Take Two Interactive, το πέμπτο σε σειρά παιχνίδι των Grand Theft Auto έχει πουλήσει πάνω από 60 εκατομμύρια δολάρια.

2016-02-05-image-3

Ανακοινώθηκε ότι το Grand Theft Auto 5 έχει γίνει ένα από τα best-seller video games όλων των εποχών με το πέρασμα των 60 εκατομμύρια αντίτυπων. Πολλοί αναρωτιούνται γιατί ένα παιχνίδι με τεράστια επιτυχία, όπως το GTA V δεν έχει ακόμα DLC στο single-player κομμάτι του. Ο λόγος είναι πιθανώς επειδή το online κομμάτι βγάζει πιο πολλά χρήματα . Ο CEO  της εταιρείας «Strauss Zelnick»  δήλωσε ότι οι παίκτες εξακολουθούν να είναι αρκετά «καθηλωμένοι»  με το online κομμάτι του GTA.

O Strauss Zelnick  δεν αποκάλυψε ακριβές νούμερα παρά μόνο πως την διάρκεια των διακοπών στο online κομμάτι του παιχνιδιού υπήρξαν 8 εκατομμύρια παίκτες εβδομαδιαία. Η εταιρία πιστεύει πως μιας και δεν έχουν σταθεροποιηθεί οι παίκτες που παίζουν, θα έχουν ακόμη πιο πολλά έσοδα στο εγγύς μέλλον.

Με το GTA online να συνεχίζει δυναμικά, η Take-Two γνωρίζει πως προς το παρόν θα στοχεύσει μόνο στο Online κομμάτι του παιχνιδιού.

Πόσοι από εσάς παίζεται GTA V;

Περισσότερα νέα για το GTA V

Γνωστός στον ελληνικό χώρο του Gaming και κυρίως στο Streaming. Είναι 17 χρονών και του αρέσει να προγραμματίζει ιστοσελίδες, να παίζει video games ανεξαρτήτου τύπου εκτός από MMORPG όπως το World of Warcraft. Προσπαθεί να κάνει τα streams του ποιο interactive καθώς δεν δίνει σημασία στο gameplay αλλά στην επικοινωνία του με τους viewer του.