Αποχώρησε η Remillia από τους RNG

Η πρώτη γυναίκα pro player παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγους

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Η πρώτη γυναίκα pro player παραιτήθηκε για προσωπικούς λόγουςbab6462f339decf15e9f96387d2c8107

Πριν λίγες μέρες ανακοίνωσε μέσω του Twitter πως θα αποχωρήσει από τους Renegades. Μέτα η ομάδα επιβεβαίωσε ότι η Remillia φεύγει για δικούς της λόγους.

Η Maria «Remi» Creverling ήταν η πρώτη γυναίκα που έπαιξε στα LCS και ήταν το support των Renegades. Όταν η ομάδα της κατάφερε να κερδίσει μια θέση στα League Championship Series η ίδια είχε δηλώσει πως δεν θέλει να πάρει μέρος και να μπει στην επαγγελματική σκηνή. Τελικά πήρε μέρος αλλά αποφάσισε να αποχωρήσει γιατί η καθημερινή πίεση επιβάρυνε την ψυχική της υγεία.

Οι τελευταίες βδομάδες ήταν πολύ δύσκολες για μένα καθώς έχω κάποια προσωπικά προβλήματα,κυρίως προβλήματα άγχους και αυτοπεποίθησης.Τα όποια διογκώθηκαν με την καθημερινότητα μου ως pro player σε συνδυασμό με το stress.

Remillia

Αντικαταστάτης της Remi θα είναι ο Nick «Hakuho» Surgent,το support της Team Frostbite. Εκείνη σκέφτεται να επιδιώξει άλλα πράγματα εκτός του League of Legends αφού έχει παίξει για ομάδες όπως οι Curse Academy και Team Dragon Knights.

Οι Renegades τώρα είχαν μια δύσκολη χρονιά μέχρι στιγμής αφού έχουν μια μόλις νίκη και έξι ήττες και βρίσκονται στο τέλος της κατάταξης.Ίσως ο ερχομός ενός νέου προσώπου στην ομάδα τους βοηθήσει να καταφέρουν περισσότερα στα LCS.

 

Περισσότερα νέα για το League of Legends