Επίσημες ημερομηνίες για την beta του The Division

Μέτα την αναβολή της beta του The Division νωρίτερα το 2015, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει στο τέλος του Ιανουαρίου

Μέτα την αναβολή της beta του The Division νωρίτερα το 2015, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει στο τέλος του Ιανουαρίου

Division beta dates

Πρόκειται για μια closed beta, άρα αν θέλετε να συμμετέχετε θα χρειαστείτε μια πρόσκληση. Η θέση σας στην beta είναι εξασφαλισμένη αν έχετε προπαραγγείλει το παιχνίδι ή αν έχετε προμηθευθεί κωδικό από τα διάφορα ηλεκτρονικά καταστήματα. Διαφορετικά, έχετε τη δυνατότητα να εγγραφείτε στη λίστα αναμονής. Κρίνοντας από τη διάρκεια του beta test, η Ubisoft θέλει περισσότερο να δοκιμάσει τις αντοχές των server, παρά να πάρει κάποιο feedback, οπότε οι πιθανότητες να είστε στην beta είναι αρκετές.

Περιέργως, οι παίχτες μέσω του Xbox One θα έχουν μια μέρα δοκιμών περισσότερη από τους παίχτες PC, ξεκινώντας από τις 28 μέχρι και τις 31 Ιανουαρίου.

Το τελευταίο trailer του παιχνιδιού μας έδωσε την απαραίτητη γνώση στη δομή και την RPG τάση του παιχνιδιού. Μέτα από αρκετές αναβολές, το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει στις 8 Μαρτίου.

Ο Creative Director της Ubisoft Massive, Magnus Jansén, μιλώντας σε ένα event στο Los Angeles την περασμένη εβδομάδα, ανακοίνωσε ότι το Tom Clancy’s The Division δεν θα έχει μόνο DLC, αλλά και δωρεάν updates.

«Ένα Online παιχνίδι δεν ολοκληρώνεται τη μέρα κυκλοφορίας. Δουλεύουμε αυτό το παιχνίδι εδώ και καιρό και είμαστε χαρούμενοι που θα κυκλοφορήσει, αλλά η δουλειά μας δεν τελειώνει εδώ. Μέτα την κυκλοφορία, θα δοθούν μερικά δωρεάν updates, νέο περιεχόμενο και κάποια νέα features, ενώ αργότερα θα υπάρξουν και κανονικά DLC.»

Αν και δεν γνωρίζουμε επακριβώς το περιεχόμενο των updates και των DLC, ο Jansén δήλωσε αποφασισμένος να υποστηρίξει το Division για πολύ καιρό μετά την κυκλοφορία του.

«Δεν είμαστε σε θέση να μπούμε σε λεπτομέρειες, αλλά θα θέλαμε να ξέρετε πως… δεν μπορείς να εγκαταλείψεις ένα παιχνίδι μετά την κυκλοφορία του, ξέρουμε πως χρειάζονται πολύ περισσότερα από αυτό.»

Για περισσότερα από το The Division μείνετε συντονισμένοι.

Πηγές
Pcgamer.com
Ign.com

Περισσότερα νέα για το Tom Clancy's The Division