Τεράστια περιοχή στο Blood and Wine του Witcher 3

Το επερχόμενο expansion του Witcher 3, Blood and Wine, θα περιλαμβάνει μια νέα περιοχή που είναι συγκρίσιμη με τα Novigrad, Skellige, και Velen

Platforms
 
Genres
,  
Publisher
 
Developer
 

Το επερχόμενο expansion του Witcher 3, Blood and Wine, θα περιλαμβάνει μια νέα περιοχή που είναι συγκρίσιμη με τα Novigrad, Skellige, και Velen

witcher-3-blood-and-wine

 

Το νέο βασίλειο, Toussaint, ανταγωνίζεται σε μέγεθος τα βασίλεια που θα βρει κανείς στο βασικό παιχνίδι, σύμφωνα με τον Michal Platkow-Gilewski, marketing lead της CD Projekt Red.

Μιλώντας στο GameSpot, ο Platkow-Gilewski δήλωσε ότι το The Witcher 3 expansion θα είναι πιο καλοδουλεμένο, καθώς η ομάδα ήταν σε θέση να το δημιουργήσει με το σύνολο της εμπειρίας που απέκτησε δημιουργώντας το Wild Hunt.

Αρχικά ο developer της CD Projekt Red δήλωσε στο Eurogamer Italy (Αγγλική μετάφραση), ότι το Blood and Wine θα είναι καλύτερο από το βασικό παιχνίδι, αλλά αργότερα αποσαφήνισε αυτή τη δήλωση.

«Δεν θα μπορούσα να πω κατηγορηματικά ποιο είναι καλύτερο ξεχωριστά», είπε ο Platkow Gilewski. Συμπλήρωσε λέγοντας πως κάθε προσθήκη στο παιχνίδι, συμπεριλαμβανομένου και των updates εμπλουτίζουν τη συνολική εμπειρία και ότι το The Witcher 3 με τα δυο expansions, είναι απλά καλύτερο απ’ ότι χωρίς αυτά.

Τον περασμένο χρόνο η CD Projekt Red δήλωσε ότι μπορούμε να περιμένουμε πως το Blood and Wine θα έχει διάρκεια 20 ωρών και ότι είναι περίπου στο μέγεθος του The Witcher 2.

Πηγή

Περισσότερα νέα για το Witcher 3 Wild Hunt