Πρώτες εικόνες από το Blood and Wine DLC του Witcher 3

Το νέο DLC του Witcher 3, Blood and Wine, θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2016 και η CD Project Red μας παρουσίασε δύο νέες εικόνες

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το νέο DLC του Witcher 3, Blood and Wine, θα κυκλοφορήσει το πρώτο εξάμηνο του 2016 και η CD Project Red μας παρουσίασε δύο νέες εικόνες

blood and wine

H CD Project Red κυκλοφόρησε δύο νέες εικόνες από το επερχόμενο expansion του The Witcher 3: Wild Hunt, Blood and Wine, το οποίο θα κυκλοφορήσει μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2016.

«To Blood and Wine, το δεύτερο expansion του The Witcher 3, βρίσκεται στον ορίζοντα», είπε ο game director της CD Project RED, Konrad Tomaszkiewicz. «Μιλάμε για μία τεράστια νέα περιοχή για να εξερευνήσετε, οπτικά διαφορετική από ότι έχετε δει στο Wild Hunt και το Hearts of Stone και είναι γεμάτο με ιστορίες που θέλουμε να ανακαλύψετε», συμπλήρωσε ο Tomaszkiewicz.

blood and wine 2

Το επερχόμενο expansion έχει διάρκεια 20 ωρών και θα σας παρουσιάσει την ολοκαίνουργια περιοχή Toussaint. Ο Geralt θα βρεθεί σε μια γη, την οποία δεν έχει αγγίξει ο πόλεμος, ενώ η ανέμελη ατμόσφαιρα που επικρατεί, επισκιάζει ένα αιματηρό μυστικό.

Περισσότερα νέα για το Witcher 3 Wild Hunt

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.