Σημειώσεις ενημέρωσης 5.24

Μια ματιά στο patch 5.24

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Μια ματιά στο patch 5.24

patch-notes

«Γεια σας, Επικαλεστές.

Καλώς ορίσατε στην ενημέρωση 5.24, την τελευταία ενημέρωση του 2015. Η φετινή χρονιά είχε μεγάλες αναταράξεις, με Φλεγόμενους Γίγαντες, Κολοσσούς και Αδηφάγους, αλλά τώρα δεν είναι ώρα για συγκινήσεις. Εξακολουθούμε να διανύουμε την Περίοδο Προετοιμασίας, υπάρχουν ακόμη ανισορροπίες που πρέπει να διορθωθούν, συστήματα που πρέπει να εξισορροπηθούν και, φυσικά, κρύα αστεία που πρέπει να ειπωθούν.

Μια που αναφέραμε τα θέματα ισορροπίας, στο κείμενο που ακολουθεί θα βρείτε πολλές αλλαγές ισορροπίας για ήρωες που δεν πειράζουμε συχνά. Ας το δούμε αυτό λίγο πιο αναλυτικά. Όπως και στις προηγούμενες περιόδους προετοιμασίας, το ταξίδι μας (με βάρκα την ποικιλομορφία, όπως πάντα) μάς έχει οδηγήσει σε ένα εντελώς νέο οικοσύστημα ισορροπίας ηρώων, όπου δεν ισχύουν πολλές από τις παλιές συνθήκες που έκαναν έναν ήρωα «ισχυρό». Ας κρατήσουμε, λοιπόν ενός λεπτού σιγή για τον Γουόργουικ της ενημέρωσης 4.20 και τους πολλαπλούς Μαύρους Θεριστές που μας άφησαν χρόνους. Διάφορα νέα συστήματα, εξειδικεύσεις και αντικείμενα δημιουργούν νέους συνδυασμούς που κάνουν τους αδύναμους ήρωες ισχυρούς, τους ισχυρούς ήρωες αδύναμους και τον Μπραντ έναν πραγματικό θεό επί της Γης των Ρούνων. Για αυτό, μην ξαφνιάζεστε όταν βλέπετε να αποδυναμώνονται ήρωες όπως ο Σουέιν και η Ανίβια ή να ενισχύεται η Ρίβεν (αμάν!). Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι οι αλλαγές βασίζονται σε όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά δεδομένα.

Πέρα από όλα αυτά, έχουμε και τη Σοράκα.

Μην ανησυχείτε, δεν την ξεχάσαμε.

Πέρα λοιπόν από τα θέματα ισορροπίας, τι άλλο περιέχει η νέα ενημέρωση; Η Πόπι γίνεται πιο χαριτωμένη και πιο επιβλητική από ποτέ, οι Μάχες στα Χιόνια επιστρέφουν και φέρνουν μαζί τους το Θρύλο του Βασιλιά Πόρο και, τέλος, μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές στη ρύθμιση αντικειμένων και ηρώων. Μέχρι τον Ιανουάριο, δεν πρόκειται να γίνουν άλλες αλλαγές στην ισορροπία.

Λοιπόν, από όλους εμάς στη Riot Games: καλή τύχη, καλή διασκέδαση και τα λέμε το 2016″.

Δείτε τις αλλαγές αναλυτικά εδώ.

Περισσότερα νέα για το League of Legends

Καλύτερα να πεθάνεις προσπαθώντας παρά μετανιώνοντας! Θα γίνω φωτογράφος ο κόσμος να χαλάσει! Αλλά για την ώρα είπα να ασχοληθώ με την αρχισυνταξία,τα esports και το gaming μιας που έχω χαλάσει άπειρες ώρες της καθημερινότητάς μου σε αυτό.