Overwatch: Δωρεάν όλο το επιπλέον υλικό

Δωρέαν θα παρέχεται όλο το έξτρα περιεχόμενο του Overwatch μέσω Free DLC

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Δωρέαν θα παρέχεται όλο το έξτρα περιεχόμενο του Overwatch μέσω Free DLC

Overwatch-Characters

To Overwatch, το ανερχόμενο multiplayer hero shooter IP της Blizzard Entertainment, θα παρέχει όλο το νέο περιεχόμενο (χαρακτήρες και maps) δωρεάν στους χρήστες. Ο game director του παιχνιδιού, Jeff Kaplan, αποκάλυψε τα μελλοντικά σχέδια για ανερχόμενο υλικό, μέσω ενός developer video update, το οποίο αναρτήθηκε χθες στο κανάλι PlayOverwatch. Το βίντεο μπορείτε να το παρακολουθήσετε παρακάτω.

«Όταν θα κυκλοφορούμε κάποιο patch στο παιχνίδι για την ένταξη ενός νέου χαρακτήρα, αυτός θα παρέχεται δωρεάν και όχι ως επί πληρωμή περιεχόμενο (DLC)», συπλήρωσε. Σχέδια για νέους ήρωες από τους developers δεν υπάρχουν ακόμη, αλλά για την αγορά εξτρά DLC, είπε πως δεν τίθεται καν θέμα συζήτησης. Όπως αναφέρει και ο ίδιος στο βίντεο, το feedback έρχεται από το community των παικτών, που είχαν πρόσβαση στην beta. Η beta ξεκίνησε στις 27 Οκτωβρίου και θα βρίσκεται εκτός λειτουργείας για κάποιο χρονικό διάστημα από τις 10 Δεκέμβριου.

Το Overwatch θα γίνει διαθέσιμο κάποια στιγμή την άνοιξη του 2016 για PS4,XBOX ONE και PC.

Περισσότερα νέα για το Overwatch

Λάτρης των παιχνιδιών από πολύ μικρή ηλικία. Πρώτη επαφή με το gaming σε ηλικία 4ετών και παιχνίδια όπως το Mario Bros, Crash Bandicoot , Spyro,κτλπ. Ξεκίνησε ως λάτρης των κονσολών χάρη στην αγαπημένη του σειρά (κονσόλας) το God of War αλλά κατέληξε στο αγαπημένο, πλέον για αυτόν, αντικείμενο τον υπολογιστή. Εκεί ήρθε σε επαφή με πληθώρα από games ξεχωρίζοντας από αυτά την σειρά GTA, Battlefield, Assassins Creed και Hearthstone. Σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Κρήτης και συγκεκριμένα στο τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών (CSD).