Στους Immortals Huni, Reignover και Wildturtle!

Το απόγευμα της Τρίτης, οι Immortals ανακοίνωσαν το ρόστερ τους για το επερχόμενο NA LCS Spring Split

Platforms
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Το απόγευμα της Τρίτης, οι Immortals ανακοίνωσαν το ρόστερ τους για το επερχόμενο NA LCS Spring Split

7f3f6cbcd990c0b21da6db879b1fee6b

Πρόκειται για μια από τις ομάδες που κάνουν ντεμπούτο στο αμερικανικό LCS και από ότι φαίνεται οι άνθρωποι της ομάδας βάζουν πολύ ψηλά τον πήχη. Στο top lane θα παίζει ο Seung Hoon “Huni” Heo, με τον Yeu Jin “Reignover” Kim να είναι ο jungler της ομάδας. Στο mid συναντάμε τον Eugene “Pobelter” Park με τους Jason “Wildturtle” Tran, and Adrian “Adrian” Ma να είναι το δίδυμο του bot lane.

Οι δύο πρώτοι κατέκτησαν πέρυσι Spring και Summer split με τους Fnatic, ενώ έφτασαν ως και τα ημιτελικά του Παγκοσμίου πρωταθλήματος. Ο Pobelter έπαιξε στα Worlds με τους Counter Logic Gaming μετά την κατάκτηση της κορυφής στο Summer split. Ο Wildturtle μετά από δύο χρόνια στην Team SoloMid δοκιμάζει αλλού την τύχη του, ενώ ο Adrian πέρασε την σεζόν που τελείωσε στην Team Impulse.

«Μου αρέσουν πάρα πολύ οι συμπαίκτες μου, εντός και εκτός game.  Είναι καλοί παίκτες και σοβαρά άτομα, οπότε ήταν εύκολο να συνηθίσουμε στο Immortal’s house. Γνώριζα ήδη τον WildTurtle από το MSI και πίστευα πως είχε πολύ γέλιο, οπότε είναι χαρά μου να παίζω μαζί του. Θέλω να παίξω απέναντι στον Impact, καθώς δεν έχουμε βρεθεί αντιμέτωποι για περισσότερο από ένα χρόνο και θεωρώ πως είναι ο καλύτερος top laner στην Βόρεια Αμερική», δήλωσε λίγο μετά την επίσημη ανακοίνωση ο Huni.

Mπορείτε να δείτε εδώ την επίσημη ιστοσελίδα της νεοσύστατης ομάδας.

Περισσότερα νέα για το League of Legends