Νέες πληροφορίες για την οpen beta του Rainbow Six Siege

Η Ubisoft μοιράστηκε νέες πληροφορίες, σχετικά με την ανάλυση της open beta του Rainbow Six Siege

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Η Ubisoft μοιράστηκε νέες πληροφορίες, σχετικά με την ανάλυση της open beta του Rainbow Six Siege

rainbow six siege beta

Με την open beta του Rainbow Six Siege να ξεκινάει, η Ubisoft μοιράστηκε περισσότερες πληροφορίες για το τι μπορούν να περιμένουν οι παίκτες στον τομέα των γραφικών. Γράφοντας στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού, η Ubisoft επιβεβαίωσε ότι η open beta θα τρέχει σε 1080p στο Playstation 4 και σε 900p στο Xbox One.

Αυτή είναι η ίδια ακριβώς ανάλυση με την closed beta του Siege. Η Ubisoft δήλωσε επίσης, πως το τελικό αποτέλεσμα του παιχνιδιού θα είναι ακόμα καλύτερο, μιας και η εταιρία δουλεύει ακόμα πάνω σε θέματα optimization.

Ψάχνουμε ακόμα τρόπους για να αξιοποιήσουμε κάθε είδος hardware, ώστε να προσφέρουμε στους παίκτες μία πολύ καλή εμπειρία. Θα μπορούμε να μοιραστούμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τελική ανάλυση του παιχνιδιού, όσο πλησιάζει η ημέρα κυκλοφορίας του.

Η ανάλυση στην PC έκδοση του Siege, θα κυμαίνεται ανάμεσα σε 720p και σε 1080p ανάλογα το μηχάνημα που έχετε. Η open beta ξεκινάει στις 25 Νοεμβρίου και τελειώνει στις 29 για όλες τις πλατφόρμες. Τo Rainbow Six Siege κυκλοφορεί στις 1 Δεκεμβρίου.

Πηγή

Περισσότερα νέα για το Tom Clancy's Rainbow Six Siege

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.