Πληροφορίες για τη νέα δυσκολία του Call of Duty: Black Ops 3

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε η ύπαρξη μιας νέας δυσκολίας για το Call of Duty: Black Ops 3 με το όνομα Realistic

Publisher
 
Developer
 

Αλλάζει τελείως τον τρόπο που παίζετε το παιχνίδι

2950189-black_ops_3_provocation_zip_line_wm_1444637302

Πρόσφατα ανακαλύφθηκε η ύπαρξη μιας νέας δυσκολίας για το Call of Duty: Black Ops 3 με το όνομα Realistic. H Treyarch έδωσε κάποιες νέες πληροφορίες για το πως δουλεύει το mode αυτό. Ο παραγωγός Jason Blundell, μιλώντας στο XboxAchievements δήλωσε: Στο Realistic έχετε έναν πόντο ζωής, έτσι αν σας πυροβολήσουν μία φορά χάνετε. Έτσι αλλάζει τελείως τον τρόπο που παίζετε το παιχνίδι.

Αναφέρθηκε επίσης στο 4-player co-op campaign του Black Ops 3 και στο ότι θα χρειάζεται συντονισμένες προσπάθειες από όλους τους παίκτες, ενώ θα πρέπει να έχετε πάρα πολύ υπομονή.

Θα πρέπει να επιβιώσετε σαν ομάδα, εξήγησε. Θα καταλήξετε να βλέπετε τις πίστες με τελείως διαφορετικό μάτι και μάλιστα όταν αρχίσουν οι πυροβολισμοί, όλοι θα πέφτουν κάτω στο έδαφος, μιας και αν σας πετύχει μια σφαίρα ή μια χειροβομβίδα σκάσει δίπλα σας, τότε το παιχνίδι τελείωσε.

Τέλος αν παίζετε το co-op campaign του Black Ops 3 με τον υπολογιστή αντί για ανθρώπους, θα ενθουσιαστείτε όταν ακούσετε ότι το AI του παιχνιδιού γράφτηκε από την αρχή ώστε να παίρνει τις δικές του αποφάσεις.

Το Call of Duty: Black Ops 3 θα κυκλοφορήσει στις 6 Νοεμβρίου για Xbox 360, Xbox One, Playstation 3, Playstation 4 και PC. Οι εκδόσεις προηγούμενης γενιάς δεν θα περιέχουν το single player campaign κάτι που θα αναγράφεται και στο κουτί του παιχνιδιού.

Περισσότερα νέα για το Call of Duty: Black Ops 3

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.