«Τελειώνει» από τους Gambit ο Forg1ven

O Forg1ven δεν υπολογίζεται πλέον από τους Gambit και ψάχνει την επόμενη του ομάδα

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

O Forg1ven δεν υπολογίζεται πλέον από τους Gambit και ψάχνει την επόμενη του ομάδα

20150723191201-6032

Στο τέλος της φτάνει η συνεργασία του Κωνσταντίνου Τζωρτζίου με τους Gambit, καθώς ο Έλληνας marksman δεν βρίσκεται στα πλάνα της ομάδας για τη νέα σεζόν. Μέσω της ανακοίνωσης γίνεται ξεκάθαρο πως δεν έχουν κανένα πρόβλημα να «σπάσουν» το συμβόλαιο του ώστε να μην μείνει στον «πάγκο» στο επερχόμενο LCS Spring Split.

H ανακοίνωση αναφέρει μεταξύ άλλων: «O προπονητής της ομάδας και η διοίκηση αποφάσισαν την απομάκρυνση του Κωνσταντίνου Forg1ven Τζωρτζίου από το βασικό σχήμα της ομάδας και πλέον θα αποτελεί αλλαγή. Η απόφαση προφανώς και δεν ήταν απλή, καθώς περιμέναμε να πετύχουμε περισσότερα με εκείνον στον ρόστερ.

Παρόλο που η ατομική του απόδοση ήταν εξαιρετική, αποτύχαμε στο να προσεγγίσουμε έτσι την κατάσταση, ώστε να έχει (η απόδοση του) σημαντικό αντίκτυπο στο παιχνίδι μας. Δεν θέλουμε να κρατήσουμε τον Forg1ven στον πάγκο ως το τέλος του συμβολαίου του, δηλαδή ως το φινάλε του Spring Split 2016. Έχει ήδη βιώσει αυτή την δυσάρεστη κατάσταση. Εξάλλου πιστεύουμε ότι μπορεί να ταιριάξει σε κάποια άλλη ομάδα. Κατά συνέπεια, πλέον είναι διαθέσιμος για μεταγραφή και είμαστε ανοιχτοί σε οποιαδήποτε διαπραγμάτευση».

Σύμφωνα με πληροφορίες του Gamespace, ο Forg1ven βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με ομάδα που μπορεί να αγωνίζεται στα worlds της νέας χρονιάς

Περισσότερα νέα για το League of Legends