Νέος χάρτης και Specialist στο Black Ops III

Στη δημοσιότητα δόθηκε ένας νέος χάρτης και ένας νέος Specialist για το Black Ops ΙΙΙ.

Publisher
 
Developer
 

Η Activision και η Treyarch έδωσαν στην δημοσιότητα έναν νέο multiplayer χάρτη και ένα νέο Specialist για το επερχόμενο Call of Duty: Black Ops ΙΙΙ. Όπως αποκαλύφθηκε από τα εβδομαδιαία βίντεο της Activision, ο χάρτης θα ονομάζεται «Redwood» και ο νέος Specialist, που είναι ο ένατος κατά σειρά που έχει επιβεβαιωθεί ως τώρα, θα καλείται «Firebreak».

Όπως είναι προφανές, ο χάρτης τοποθετείται στο δάσος Redwood στη Βόρεια Καλιφόρνια. Ο Dan Bunting, online director της Treyarch, περιγράφει τον χάρτη ως κάτι εντελώς διαφορετικό από οποιονδήποτε άλλο χάρτη στο Black Ops 3 αλλά και στο γενικότερο franchise.  Επίσης, το γεγονός ότι είναι ο τελευταίος multiplayer χάρτης που σχεδιάστηκε για το παιχνίδι θα έχει ένα μεγάλο θετικό αντίκτυπο, καθώς θα δίνει την ευκαιρία στην ομάδα να εφαρμόσει στον συγκεκριμένο χάρτη όλα όσα έμαθε από τους προηγούμενους χάρτες του παιχνιδιού.

Ο νέος Specialist, που λέγεται Firebreak, όπως γίνεται αντιληπτό και από το όνομα του, θα έχει σχέση με το στοιχείο της φωτιάς. Ο Firebreak χειρίζεται ένα φλογοβόλο με το όνομα «Purifier» που έχει την δυνατότητα να καθαρίσει ένα ολόκληρο δωμάτιο. Τέλος, διαθέτει και μία ικανότητα που ονομάζεται «Heat Wave», με την οποία κατακλύζει τους εχθρούς και τους εξουδετερώνει με ένα κύμα θερμότητας.

Λιγότερο από ένας μήνας μένει μέχρι να κάνει την εμφάνιση του το νέο Call of Duty: Black Ops 3, που αναμένεται για τις 6 Νοεμβρίου, για όλες τις πλατφόρμες.

 

 

Περισσότερα νέα για το Call of Duty: Black Ops 3

Υποστηρίζει οτιδήποτε (σχεδόν) μπορεί να αναχθεί σε τέχνη. Κάποια στιγμή το πτυχίο της θα γράφει "Ιστορικός", και όταν δεν μαθαίνει ημερομηνίες & ιστορικά γεγονότα παίζει & δοκιμάζει ό,τι game υπάρχει.