CS:GO: Οι 10 καλύτεροι παίκτες στον κόσμο (Part 2)

Οι 10 καλύτεροι παίκτες όπως τους παρουσίασε το pcgamer.com

Platform
 
Publisher
 
Developer
 

Το πρώτο μέρος της σειράς με τις θέσεις 10-6 μπορείτε να το βρείτε εδώ!

-5 Patrick ‘f0rest’ Lindberg (Σουηδία, Ninjas in Pyjamas)

f0rest

Ένας Σουηδός παίκτης, γνωστός για την εμπειρία του στην επαγγελματική σκηνή του Counter-Strike, αφού παίζει competitive από το 2005. Ο f0rest έχει αποκτήσει μια φήμη στην e-sports σκηνή, καθώς είναι γνωστός για τα τέσσερα χρόνια υπηρεσίας του στους Fnatic, όπου και βοήθησε να βρεθούν στην competitive σκηνή. Σύντομα αποχώρησε για την SK Gaming, όπου έμεινε ως τον Ιούλιο του 2012, και σύντομα έκανε την μετάβαση στο CS-GO όπου μπήκε στην ομάδα των NiP(Ninjas in Pyjamas). Έχει θεωρηθεί πως είναι ο καλύτερος Pistol Round Player, κάνοντας θαύματα με το Five-SeveN.

-4. Christopher ‘GeT_RiGhT’ Alesund (Σουηδία, Ninjas in Pyjamas)

getright

Έχοντας ξεκινήσει την καριέρα του περίπου το 2007, ο GeT_RiGhT έχει περάσει από ένα σύνολο ομάδων,που βοήθησαν στην ανάδειξη του ως παίκτης. Στα μέσα του 2007, μπήκε στους SK Gaming φεύγοντας από τους Begrip(Αφότου είχαν κατακτήσει την 2η θέση στο SpiXelania, 2007).Το 2009 αποκτήθηκε από τους Fnatic, νικώντας το WEG e-Stars 2009:King of the Game. Αργότερα αυτό το έτος, βρέθηκε στην δεύτερη θέση στο World Cyber Games(2009) και με νίκη στο World e-sports Masters(2009). Δύο σεζόν μετά ο GeT_RiGhT ξαναμπήκε στους SK Gaming. Σύντομα όμως το CSGO έκανε την εμφάνιση του, και μπήκε στους NiP, οι οποίοι έχουν βγει 5οι-8οι στο ESWC 2015. Τον επόμενο μήνα ο GeT_RiGhT βρέθηκε στην 5η θέση στο ESL Cologne 2015. Έχει αξιολογηθεί ως ένας από τους καλύτερους παίκτες, σε όλα τα πρωταθλήματα που έχει βρεθεί. Έχει πολύ καλό στόχο και απίστευτο game sense(γνώση του παιχνιδιού). Ο τρόπος που παίζει, συχνά αποτρέπει αντίπαλες ομάδες από το να εκτελούν διάφορες στρατηγικές, δίνοντας στην ομάδα του το πλεονέκτημα.

-3. Jarosław «pasha» Jarząbkowski (Πολωνία, Virtus.Pro)

PashaBiceps

Ο «πατέρας του CS», ο Pasha, γνωστός, παγκοσμίως, για την απόδοση του στα πρωταθλήματα είναι ένας πολύ ολοκληρωμένος παίκτης. Εκτελεί χρέη AWPer, αλλά και rifler στην ομάδα του, αν χρειαστεί. Γιατί είναι το Νο3; Ύστερα από μερικά τουρνουά στην αρχή του 2014, ο Pasha ήταν ίσως ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, στο EMS One Katowice όπου έδειξε τις ικανότητές του σε ατομικό επίπεδο. Είχε άριστη επίδοση και συνεργασία μαζί με την υπόλοιπη ομάδα(Virtus.Pro), κερδίζοντας τον δεύτερο τίτλο τους στο Gfinity 3, και ήταν μακράν ο καλύτερος τους παίκτης. Η άνοδος όμως κάποτε τελείωσε, και ο Pasha από την κορυφή άρχισε να πέφτει, κάνοντας χώρο για τους άλλους. Ακόμα όμως παραμένει ένας αξιοσημείωτος παίκτης.

-2. Adil ‘ScreaM’ Benrlitom (Βέλγιο, Titan)

ScreaM

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο ScreaM είναι από τους πιο καλούς παίκτες του CS-GO, παρουσιάζοντας τέλεια απόδοση σχεδόν πάντα. Με το απίστευτο aim του, έχοντας το 2013 το ποσοστό του 74.8% μόνο με Headshots, ξεπέρασε κάθε παίκτη, βάζοντας τον 21χρονο Adil Benrlitom στην 2η θέση. Είναι σε απίστευτη φόρμα πάντα, προσφέροντας υψηλής προσδοκίας plays, του δίνεται άξια ο τίτλος «Clutch Master», αφού έχει νικήσει 25 φόρες σε παιχνίδια 1v1 και 13 φορές σε 1v2. Από την άλλη μεριά, είναι ένας παίκτης που δεν του έχει απονεμηθεί μέχρι στιγμής ο τίτλος του MVP.

 

-1. Olof «olofm» Kajbjer (Σουηδία, Fnatic)

olofmeister

Δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη σε κανέναν, που παρακολουθεί την επαγγελματική σκηνή του CSGO, η επιλογή αυτή. Αυτή την στιγμή ο «βασιλιάς» του CS-GO, είναι ο παίκτης των Fnatic, olofmeister, ο οποίος είναι το πιο «λαμπρό αστέρι» στην καλύτερη ομάδα του κόσμου. Είναι απίθανο πως έχει ξεχωρίσει μέσα από την ομάδα του,η οποία αποτελείται από άλλα 4 ταλέντα του CSGO.   Συχνά είναι αυτός που κάνει την διαφορά στην κατάκτηση των πρωταθλημάτων, και ίσως του 3ου συνεχόμενου με τους fnatic. Δεν υπάρχει παίκτης που να είναι πιο «τρομακτικός» από τον olofm, που έχει πάντα ένα καλό παιχνίδι με τις υπόλοιπες ομάδες παρούσες να το διαβεβαιώνουν. Είναι ικανός να παίξει όλα τα όπλα(Rifle, AWP) καθιστώντας τον έναν πολύ ευέλικτο παίκτη. Μπορεί να παίξει αμυντικά, αλλά και επιθετικά. Το θέαμα με τον olofm είναι πάντα συναρπαστικό για αυτό μην χάσετε την ευκαιρία να δείτε κάποιο παιχνίδι του. Παίκτες σαν αυτόν είναι πολύ σπάνιοι.

Πηγή

Περισσότερα νέα για το Counter-Strike: Global Offensive