Ήρθε το Dota 2 Reborn Update

Αναμένεται η μετάβαση της Dota 2 σε Source 2 engine

Platform
 
Genre
 
Publisher
 
Developer
 

Αναμένεται η μετάβαση της Dota 2 σε Source 2 engine

reborn1

Η Dota 2 έρχεται επισήμως στη Source 2 engine τις επόμενες εβδομάδες, καθώς το Reborn Update των 5,8 GB, που φέρνει την αλλαγή στο παιχνίδι, είναι διαθέσιμο στο main client.

Το MOBA της Valve έχει εδώ και λίγο καιρό διαθέσιμη την επιλογή της Source 2, αλλά όχι στο main client. Για να την χρησιμοποιήσετε, κατεβάστε το Reborn update (θα το βρείτε στο Play tab) και έπειτε επιλέξτε Reborn beta όταν αρχίσετε το παιχνίδι. Όμως τώρα το Reborn έρχεται στο main client του παιχνιδιού μαζί με μια σειρά νέων χαρακτηριστικών.

Η Dota 2 ομάδα της Valve μιλώντας για την αλλαγή δηλώνει τα εξής:

«Η αλλαγή στη Source 2 που θα πραγματοποιηθεί σύντομα θα μας επιτρέψει να επικεντρώσουμε καλύτερα τις προσπάθειές μας στη νέα engine κατα την προετοιμασία για ανερχόμενα τουρνουά. Υπάρχουν ακόμα μερικά χαρακτηριστικά τα οποία χρειάζονται δουλειά όταν κυκλοφορήσει το update, αλλά σχεδιάζσουμε να τα ολοκληρώσουμε γρήγορα. Τις επόμενες εβδομάδες περιμένετε να δείτε διορθώσεις σε διάφορα θέματα, τελειοποίηση του dashboard και του iterating βάσει του δικού σας feedback. Έπειτα, θα αρχίσουμε να μεταθέτουμε την προσοχή μας στο in-game UI (user interface), όπου σχεδιάζουμε να ανασχεδιάσουμε το HUD (head-up design) και να εργαστούμε πάνω σε μια ποικιλία in-game χαρακτηριστικών».

Δεν έχει ανακοινωθεί πότε ακριβώς θα γίνει η αλλαγή στη Source 2, αλλά αν έχετε κατεβάσει το Reborn Update δε θα χρειαστεί να το ξανακάνετε όταν κυκλοφορήσει στο main client, οπότε η Valve συμβουλεύει τους παίκτες να το κατεβάσουν τώρα.

Το Reborn δε φέρνει μόνο αισθητικές αλλαγές και καινούρια χαρακτηριστικά, αλλά μετατρέπει την Dota 2 σε game development platform από ένα απλό παιχνίδι. Οι σχεδιαστές μπορούν να χρησιμοποιήσουν το toolset που παρέχεται, για να δημιουργήσουν custom games και να τα κάνουν διαθέσιμα στους παίκτες μέσω του Custom Game tab.

Πηγή: Rock, Paper, Shotgun

Περισσότερα νέα για το Dota 2

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.