Λεπτομέρειες για το System Update 3.00 του Playstation 4

Youtube live streaming, Events και άλλα.

Youtube live streaming, Events και άλλα.

playstation-4-snapshot

Η Sony Computer Entertainment ανακοίνωσε επίσημα το system software update 3.00 για το Playstation 4, την τελευταία μεγάλη αναβάθμιση της κονσόλας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις λειτουργίες του νέου update που ανακοινώθηκαν στο Playstation Blog:

Αύξηση της χωρητικότητας του online storage – Η χωρητικότητα του online storage για το PS4 αυξάνεται από 1GB σε 10GB για όλους τους συνδρομητές Playstation Plus. Επιπλέον έχουν προστεθεί ένας μετρητής που δείχνει πόσος χώρος είναι διαθέσιμος καθώς και η επιλογή Auto-Upload στο Saved Data Management app.

 

YouTube live – Οι κάτοχοι PS4 θα μπορούν να κάνουν livestream gameplay στο YouTube.

 

PS4-Soft-30_09-01-15_001

 

Events – Ένα νέο hub που δείχνει events για τα παιχνίδια που παίζετε καθώς και επίσημες αναμεταδόσεις.

 

PS4-Soft-30_09-01-15_002

 

Favorite Groups – Η επιλογή Favorite Groups προστέθηκε στο Friends app και επιτρέπει την γρήγορη πρόσβαση σε ομάδες ατόμων που σας αρέσει να παίζετε παιχνίδια μαζί.

 

PS4-Soft-30_09-01-15_003

 

Communities – Οι χρήστες PS4 θα έχουν την δυνατότητα να φτιάξουν τις δικιές τους κοινότητες βασισμένες σε κοινά ενδιαφέροντα, όπως παιχνίδια, είδη και άλλα. Οι κοινότητες περιλαμβάνουν ένα message board με γενική συζήτηση, φωτογραφίες που έχουν κοινοποιήσει οι παίκτες και την δυνατότητα να μπείτε σε party/games.

 

PS4-Soft-30_09-01-15_004

 

Κοινοποίηση βίντεο στο Twitter – Πλέον θα μπορείτε να μοιραστείτε τα βίντεο σας απευθείας στο Twitter. Η μέγιστη διάρκεια βίντεο είναι 10 δευτερόλεπτα αλλά έχετε την δυνατότητα να κόψετε μεγαλύτερα clips.

 

Αυτοκόλλητα – Με το νέο update σας δίνετε η δυνατότητα να στέλνετε αυτοκόλλητα στους φίλους σας μέσω μηνυμάτων.

 

Now Playing / What’s New – Η οθόνη του Now Playing θα δείχνει περισσότερα πράγματα για το τι κάνουνε οι φίλοι σας, ενώ θα έχετε την δυνατότητα να μπείτε σε κάποιο game ή party, να ζητήσετε screen share ή να μπείτε στο PS Store και να αγοράσετε ένα παιχνίδι που παίζει κάποιος άλλος.

 

PS4-Soft-30_09-01-15_005

 

Live from Playstation – To Live from Playstation app βελτιώθηκε, κάνοντας το πιο εύκολο να δείτε τα δημοφιλέστερα broadcasts σε πραγματικό χρόνο.

 

PS4-Soft-30_09-01-15_006

 

Αίτηση για να δείτε gameplay – Μπορείτε να στείλετε αίτηση σε κάποιον παίκτη, ώστε αυτός να ξεκινήσει ένα live broadcast ή να κάνει Share Play.

 

PS4-Soft-30_09-01-15_007

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.