Ανακοινώθηκε το Resident Evil Origins Collection

Αποκαλύφθηκε το Wesker Mode για το Resident Evil 0

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Αποκαλύφθηκε το Wesker Mode για το Resident Evil 0

Η Capcom ανακοίνωσε το Resident Evil Origins Collection, ένα πακετο σε μορφή δίσκου που θα περιλαμβάνει τα remasters των Resident Evil και Resident Evil 0. H συλλογή θα κυκλοφορήσει στις 22 Ιανουαρίου για Playstation 4 και Xbox One.

Το Resident Evil 0 θα είναι επίσης διαθέσιμο σε ψηφιακή μορφή για Playstation 4, Xbox One, Playstation 3, Xbox 360 και PC στην τιμή των 19.99€.

Επιπλέον η Capcom αποκάλυψε το νέο Wesker Mode για το Resident Evil 0. Για πρώτη φορά στα χρονικά, οι παίκτες του Resident Evil 0 θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν τα γεγονότα του παιχνιδιού με τον εναλλακτικό χαρακτήρα Albert Wesker, ο οποίος αντικαθιστά τον Billy Coen. Μαζί του θα είναι το μέλος των S.T.A.R.S Rebecca Chambers, ενώ και οι δύο χαρακτήρες θα έχουν μια ειδική αμφίεση για αυτό το mode.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε δύο νέα trailer και εικόνες από το Resident Evil 0.

Resident Evil Origins Collection Trailer

Resident Evil 0 Wesker Mode Trailer

Resident Evil Zero Screenshots

 

 

Περισσότερα νέα για το Resident Evil Origins Collection

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.