Η νέα NVIDIA GeForce GTX 950 φέρνει την αλλαγή στον κόσμο των MOBAs

H NVIDIA υπόσχεται να βελτιώσει την gaming εμπειρία των eSports με τη νέα GPU της

H NVIDIA υπόσχεται να βελτιώσει την gaming εμπειρία των eSports με τη νέα GPU της

Nvidia GTX

Τα MOBAs έχουν κατακλύσει το χώρο του gaming και οι GeForce GTX 950 GPUs της NVIDIA προσφέρουν τη μέγιστη απόδοση στο ανταγωνιστικό gaming.

Οι πιο πολλοί θεωρούν πως στο χώρο του gaming αυτό που «πουλάει» περισσότερο είναι τα AAA blockbuster sequels με τα τεράστια budgets. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως η MOBA σκηνή κυριαρχεί με 30 εκατομμύρια παίκτες να μάχονται κάθε μήνα, και τεράστια χρηματικά έπαθλα να προσφέρονται σε πάνω 2.100 eSports τουρνουά κάθε χρόνο.

Στα πιο δημοφιλή eSports συγκαταλέγονται τα League of Legends, Dota 2, Heroes of the Storm, Counter Strike: Global Offensive. Κάθε ένα έχει τα ξεχωριστά του χαρακτηριστικά και τις δικές του πινελιές μαζί με εκατομμύρια παίκτες αφοσιωμένους σε αυτό, αλλά όλα μοιράζονται ένα κοινό χαρακτηριστικό στο gameplay: δύο ομάδες πέντε ατόμων μάχονται για την κυριαρχία σε ένα τεράστιο online battleground. Η point-and-click δράση θυμίζει real-time strategy gaming με μια τεράστια γκάμα customizable characters, spells, special items και loot που δίνουν στο παιχνίδι αίσθηση role-playing.

Στο ομαδικό παιχνίδι όπου οι τακτικές και το σωστό οργανωμένο teamwork έχει μεγάλη σημασια, η ταχύτητα είναι ιδιαίτερα σημαντική και δεν υπάρχει περιθώριο καθυστέρησης εξαιτίας παλιού και outdated hardware, το οποίο στερεί έστω και ένα κλάσμα δευτερολέπτου από το χρόνο απόκρισης. Οι pro eSports παίκτες βεβαιώνονται ότι έχουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα χρησιμοποιώντας κορυφαία συστήματα με τις πιο ισχυρές GPUs. Αλλά αν η «αφρόκρεμα» των GPUs, όπως η GeForce GTX 980 Ti είναι εκτός του οικονομικού πεδίου σας, η NVIDIA σας προσφέρει μια νέα πιο οικονομική λύση.

Η GeForce GTX 950 είναι η νέα entry-level GPU της NVIDIA, και είναι διαθέσιμη για αγορά. Είναι ό,τι χρειάζεστε για να μπείτε δυναμικά στον κόσμο των MOBAs χωρίς να αδειάσετε τον κουμπαρά, και αφού τελειοποιήσετε τις ικανότητές σας και ανακαλύψετε τις κατάλληλες στρατηγικές που θα σας προσφέρουν τη νίκη, η GeForce GTX 950 υπόσχεται να σας δώσει τη μέγιστη δυνατή απόδοση για να φτάσετε στο υψηλότερο level του ανταγωνιστικού gaming.

Η GTX 950 ξεπερνά τρεις φορές σε ταχύτητα την GTX 650, ενώ περιέχει όλες τις δυνατότητες και τα χαρακτηριστικά της GTX 980. Με την αρχιτεκτονική Maxwell της NVIDIA στο εσωτερικό της, είναι πλήρως συμβατή με την DirectX 12 και υποστηρίζει τα πιο πρόσφατα GameWorks effects της NVIDIA, όπως το PhysX Flex, καθώς και τεχνολογίες όπως οι G-SYNC, DSR και MFAA, και με την ανερχόμενη GeForce Experience Share beta να περιλαμβάνει το GameStream Co-op, θα μπορείτε να καταγράφετε τα παιχνίδια σας, να κάνετε broadcast, και streaming σε φίλους σας που είναι online για να παρακολουθήσουν ή να λάβουν μέρος.

Με 2GB video memory η GTX 950 μπορεί να τρέξει τα πιο πρόσφατα παιχνίδια σε 1920×1080 με λεπτομέρειες στο texture και effects, αλλά αυτά τα στοιχεία δεν είναι απαραίτητα στα MOBAs. Αντί για περιττά χαρακτηριστικά στα γραφικά που μπορεί να επισκιάσουν τη δράση του παιχνιδιού και να ρίξουν το frame rate, θέλετε ένα streamlined display με τα μέγιστα δυνατά FPS που μπορεί να αντέξει το monitor σας χωρίς να επηρεαστεί η ανταπόκριση του παιχνιδιού.

Nvidia Dota2

Εδώ μπορει να βοηθήσει η GeForce Experience. Τα Optimal Playable Settings σας προσφέρουν τη δυνατότητα να έχετε την καλύτερη απόδοση από τα games σας, διατηρώντας τα frame rates και την ανταπόκριση σε υψηλά επίπεδα. Για να σας δώσουμε μια ιδέα των βελτιώσεων που προσφέρει η κάρτα γραφικών, ο μέσος χρόνος απόκρισης στη Dota 2 με την GTX 650 είναι 80ms, ενώ με την GTX 950 πέφτει στα μόλις 45 ms, χάρη στο ταχύτερο rendering και τα latency optimizations, και σε ένα παιχνίδι αυτή η διαφορά των 35 ms είναι σημαντική.

Περισσότερα για την GeForce GTX 950 μπορείτε να μάθετε εδώ. Η κάρτα γραφικών κυκλοφορεί στην αρχική τιμή των 141 ευρώ ($159).

Πηγή: PCGamesN

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.