Δωρεάν demo για το Dying Light

Μαζέψτε τους φίλους σας και «καθαρίστε» zombies στο δωρεάν demo του Dying Light

Μαζέψτε τους φίλους σας και «καθαρίστε» zombies στο δωρεάν demo του Dying Light

dyinglightlogo

Το Dying Light μπορεί κυκλοφορεί εδώ και αρκετούς μήνες, αλλά αυτό δεν αποτρέπει την Techland από το να θέλει να κάνει περισσότερα με το zombie shooter. Δουλεύουν σκληρά ετοιμάζοντας το story-based expansion του παιχνιδιού «The Following», αλλά κάθε developer θέλει όσο το δυνατόν περισσότερο άνθρωποι να δουν τη σκληρή δουλειά του. Σε αυτό το σημείο εισάγεται το νέο demo του Dying Light. Οι gamers που δεν έχουν αποφασίσει αν θέλουν να αγοράσουν το παιχνίδι, μπορούν να το δοκιμάσουν πριν το αγοράσουν. Το καλύτερο είναι πως μπορείτε να οργανωθείτε σε ομάδα με τρεις φίλους σους και να παίξετε σε online co-op.

Στο demo υπάρχει η Slums area και προσφέρει έως και τρεις ώρες μοναδικού περιεχομένου. Οι παίκτες μπορούν να παίξουν story quest chain, έναν αριθμό side quests και προσκλήσεων, και ακόμα και να αντιμετωπίσουν κάποια random zombies. Όλα τα βασικά gameplay mechanics του Dying Light είναι διαθέσιμα, συμπεριλαμβανομένου του crafting.

Αν έχετε κατα νου το παιχνίδι, αλλά δεν είστε ακόμα έτοιμοι να το αγοράσετε, το demo είναι διαθέσιμο για download στο Steam, το PlayStation Store, και το Xbox One Store. Βρείτε φίλους σας που επίσης σκέφτονται να πάρουν το Dying Light και βγάλτε knock out όλοι μαζί zombies, χωρίς πληρωμή και χωρίς να δεσμευτείτε πως θα αγοράσετε το παιχνίδι.

Πηγή: NeoSeeker

Περισσότερα νέα για το Dying Light

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.