Προαιρετικό το crafting στο Fallout 4

Με μεγάλη ελευθερία κινήσεων να χαρακτηρίζει το ανερχόμενο Fallout 4, το crafting, όπως και άλλες δραστηριότητες θα είναι προαιρετικό

Platforms
 
Genres
,  

Με μεγάλη ελευθερία κινήσεων να χαρακτηρίζει το ανερχόμενο Fallout 4, το crafting, όπως και άλλες δραστηριότητες θα είναι προαιρετικό

3ClqOfIuOqzF.878x0.Z-Z96KYq

Το Fallout 4 ακούγεται σαν ένα από εκείνα τα παιχνίδια στα οποία μπορείτε απλά να κάνετε ό,τι θέλετε. Υπάρχουν ένα σωρό companions για να ζήσετε το δικό σας love story. Μπορείτε να περάσετε το όλο παιχνίδι χωρίς πολλή βία, αν το προτιμάτε. Μπορείτε να παίξετε όσο θέλετε και να κάνετε το χαρακτήρα σας όσο level up θέλετε. Μπορείτε να κάνετε craft όλων των ειδών όπλων και ό, τι εξοπλισμό θέλετε — ή όπως είπε ο Pete Hines της Bethesda στο GamesRadar, μπορείτε να τα αφήσετε όλα αυτά και να μπείτε στο ψητό της δράσης.

«Είναι ένα εντελώς προαιρετικό πράγμα, ελεύθερης μορφής, το οποίο μπορείτε να κάνετε, αν θέλετε να το κάνετε. Αν δε σας νοιάζει, και απλά θέλετε να παίξετε quests και side quests για να τελειώσετε το main quest, τότε μπορείτε να αγνοήσετε το crafting. Ή να κάνετε όσο crafting θέλετε.»

Fallout-4-crafting-pas-obligatoire-Image-1

Το ίδιο ισχύει και για την οικοδόμηση ενός settlement: Υπάρχουν πλεονεκτήματα στο να το κάνετε. Για παράδειγμα οι merchants α δημιουργήσουν ένα κατάστημα στη Youville. Αλλά δε θα τιμωρηθείτε κιόλας αν επιλέξετε να μην το κάνετε. «Μπορείτε να παίξετε το Fallout και να μην αντιληφθείτε καν ότι υπάρχει αυτό το χαρακτηριστικό, αν θέλετε» είπε ο Hines. «Αλλά αφού το ανακαλύψετε μπορεί να σκεφτείτε ″Α, αυτό είναι ωραίο, θέλω κι άλλο″».

Γενικά υπάρχει ένα είδος ελευθερίας και ευελιξίας στο παιχνίδι, ενώ η όλη open-ended εξερεύνηση ακούγεται αρκετά ελκυστική. Το Fallout 4 θα κυκλοφορήσει στις 10 Νοεμβρίου.

Πηγή: PC Gamer

Περισσότερα νέα για το Fallout 4

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.