Νέο gameplay walkthrough για το Assassin’s Creed: Syndicate

Δείχνει τις δυνατότητες της Evie Frye

Platforms
 
Publisher
 
Developer
 

Δείχνει τις δυνατότητες της Evie Frye

assassins creed syndicate evie frye

Ένα νέο gameplay walkthrough κυκλοφόρησε σήμερα για το Assassin’s Creed Syndicate, στο οποίο πρωταγωνιστεί η Evie Frye.

Το walkthrough παρουσιάζει τα λεγόμενα Black Box missions, όπου ο παίκτης μπορεί με αρκετούς τρόπους να φτάσει στον στόχο του. Στο συγκεκριμένο, στόχος είναι η δολοφονία της Lucy Thorne στο Tower of London.

Βλέπουμε επίσης κάποιες νέες ιδιότητες της Evie. Μπορεί να κουβαλάει περισσότερα μαχαίρια και να προκαλεί περισσότερη ζημιά με αυτά, σε σχέση με τον αδερφό της Jacob. Επιπλέον γίνεται αναφορά στην Voltaic Bomb, ένα είδος ηλεκτρικής χειροβομβίδας. Τέλος, βλέπουμε το stealth camouflage το οποίο καθιστά την Evie αόρατη, ακόμα και αν είναι σε κοινή θέα, για όσο εκείνη μένει ακίνητη.

Στο  walkthrough βλέπουμε δύο τρόπους με τους οποίους που μπορείτε να ολοκληρώσετε την αποστολή, με τον έναν να είναι πιο αναλυτικός. Ο πρώτος τρόπος που θα δείτε περιληπτικά είναι μία τελείως stealth προσέγγιση. Ο άλλος αποτελεί ένα πιο inside job σκηνικό όπου σας βοηθάει ένας σύμμαχος μεταμφιεσμένος σε στρατιώτη.

Μπορείτε μα δείτε το gameplay walkthrough παρακάτω.

Περισσότερα νέα για το Assassin's Creed: Syndicate

Ασχολείται με games από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Προτιμάει να παίξει έναν τίτλο στο φουλ πριν μπει στην διαδικασία να του πετάξει ντομάτες ενώ στον ελεύθερο του χρόνο παίζει αρχαιολογίες. Επίσης είναι Pokemon Master.