Το Armello έρχεται τον Σεπτέμβριο

Το Σεπτέμβρη θα έχουμε στα χέρια μας το ψηφιακό επιτραπέζιο Armello!

Το Σεπτέμβρη θα έχουμε στα χέρια μας το ψηφιακό επιτραπέζιο Armello!

maxresdefault (1)

Μετά από έξι παραγωγικούς μήνες σε Early Access, το ψηφιακό επιτραπέζιο παιχνίδι Armello θα κυκλοφορήσει επίσημα την 1η Σεπτεμβρίου προς $19.99 (περίπου 18€). Εάν προτιμάτε να μην περιμένετε μπορείτε ακόμα και τώρα να το αγοράστε σε Early Acces, αλλά από την 1η Αυγούστου και μετά δε θα είναι διαθέσιμο μέχρι το Σεπτέμβριο.

jOLV5Prl1TPv.878x0.Z-Z96KYq

Στην τελική έκδοση, το Armello θα προσθέσει δύο νέους χαρακτήρες και ένα σωρό νέες γλώσσες που θα υποστηρίζονται. Επιπλέον, το στούντιο Leagueof Geeks προτίθεται να υποστηρίξει το παιχνίδι μετά το λανσάρισμα με ranked multiplayer στην έκδοση 1.1. Αυτή η αναπροσαρμογή αναμένεται ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού και θα είναι δωρεάν, ενώ αργότερα περιμένουμε DLC, το οποίο όμως θα απαιτεί πληρωμή. Όσοι αγόρασαν την Early Access έκδοση έχουν πρόσβαση σε πολλά rewards, τα οποία περιγράφονται λεπτομερώς στη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam.

Τι είναι όμως το Armello; Με λίγα λόγια είναι ένα όμορφα animated ψηφιακό επιτραπέζιο παιχνίδι με έντονα ανταγωνιστικά στοιχεία και εστίαση στην αφήγηση.

Πηγή: PC Gamer

Περισσότερα νέα για το Armello

Beep Bloop Blop Bleep Bloop.